Gümüş, Zeytinköylüleri yalnız bırakmıyor

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Zeytin Mahallesindeki yangın sonrasında evleri zarar gören ve tahsis edilen konteynırlarda yaşamına devam eden bölge halkını ziyaret etti.Zeytin mahallesinde konteynırların kurulduğu...

Gümüş, Zeytinköylüleri yalnız bırakmıyor

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Zeytin Mahallesindeki yangın sonrasında evleri zarar gören ve tahsis edilen konteynırlarda yaşamına devam eden bölge halkını ziyaret etti.

Zeytin mahallesinde konteynırların kurulduğu alana giderek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gümüş, Menteşe Belediyesi ekiplerinden ve Zeytin mahallesi Muhtarı Güngör Uzun’dan yardımlar ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Konteynırlarda yaşamlarına devam eden vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Gümüş, “Menteşe Belediyesi olarak yangının ilk anından itibaren tüm ekiplerimizle birlikteburada sizlerin yanındayız. Her türlü ihtiyacınız ve talebinizi muhtarımıza ve ekiplerimize çekinmeden iletin. İsteklerinizi en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Ben hergün buradaki görevli arkadaşlarımızdan son durum ile ilgili bilgi alıyor, her fırsatta sizlerin yanına geliyorum.Hepimize büyük geçmiş olsun.” dedi.

Zeytin mahallesi sakinleri Menteşe Belediyesi ekiplerinin yaptıkları çalışmalar ve ziyareti nedeniyle Başkan Gümüş’e teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.