Gümüş: Zabıtamız, çözüm üretme odaklı çalışıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ve Menteşe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 190. Yılı nedeniyle Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret...

Gümüş: Zabıtamız, çözüm üretme odaklı çalışıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ve Menteşe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 190. Yılı nedeniyle Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler. Zabıta Teşkilatının 190. Yılını kutlayarak çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Gümüş, “Zabıta birimlerimiz tüm vatandaşlarımıza aynı eşit mesafede ve çözüm üretme odaklı yaklaşıyor” dedi.

Ziyarette Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen ve Menteşe Belediyesi Zabıta Müdürü Mutlu Kaya, Başkan Gümüş’e zabıta birimi ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler aktardı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Belediyenin halkla birebir temas halindeki en aktif biriminin Zabıta birimi olduğuna dikkati çekti. Zabıta biriminin esnafıyla, vatandaşıyla, iş adamıyla halkın her kesimiyle birebir diyalog halinde olduğunu ifade eden Başkan Gümüş, “İşte bu yüzden sizlerin insanlarla iletişiminiz güçlü olmalı. Karşılaştığınız olaylar ve sorunlar karşısında çözüm üretmeye odaklı ve tarafsız çalışmalısınız. Sizler kamuoyunun gözünde Muğlamızı ve Menteşemizi temsil ediyorsunuz. Özverili çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.