Gümüş, sporcuları kabul etti

Uşak ilinde yapılan Masa Tenisi Bölge Birinciliği müsabakalarında Bölge Birincisi olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan Muğla Menteşe Merkez 75.Yıl Ortaokulu Yıldız Kızlar Masa tenisi takımı Menteşe Belediye...

Gümüş, sporcuları kabul etti

Uşak ilinde yapılan Masa Tenisi Bölge Birinciliği müsabakalarında Bölge Birincisi olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan Muğla Menteşe Merkez 75.Yıl Ortaokulu Yıldız Kızlar Masa tenisi takımı Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü ziyaret etti.

Ziyarette, 75.Yıl Ortaokulu Yıldız Kızlar Masa tenisi takımı Antrenörü Beden Eğitim Öğretmeni Namık Asyalı, Türkiye şampiyonasında Muğla’yı temsil edecekleri için mutlu olduklarını söyledi.

Asyalı, “Bölge birinciliğimizin ardından Türkiye şampiyonasına iddialı olarak hazırlanıyoruz. Amacımız bugüne kadar elde ettiğimiz başarıları 8-10 Nisan tarihleri arasında, Kütahya’da yapılacak Türkiye şampiyonasında da sürdürmek ve Muğla’yı en iyi şekilde temsil etmektir. Başkanımızın spora ve sporla ilgilenen çocuklarımıza yaptığı desteklerini hepimiz biliyoruz. Bu amaçla Başkanımızın 75.Yıl Ortaokulu olarak desteklerini bekliyoruz” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Türkiye Şampiyonasında mücadele etmeye hak kazanan sporcuları tebrik ederek, “Sporcularımız Masa Tenisi bölge birincisi olarak elde ettikleri başarıyla göğsümüzü kabarttılar. Katılacakları Türkiye Şampiyonasında da başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. İmkânlarımız dâhilinde spora ve sporcuya desteklemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Uşak ilinde yapılan Masa Tenisi Bölge Birinciliği müsabakalarında Bölge Birincisi olan sporcular Gaye Karataş, Selenay Çakır ve Candan Seven Antrenörleri Namık Asyalı eşliğinde, Kütahya ilinde yapılacak Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecekler.

Bu haber toplam 178 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.