Gümüş sergi açtı

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü öğrencisi Mehmet Evran’ın lisans bitirme tezi olarak hazırladığı fotoğraf sergisi fotoğraf severler ile buluştu. Serginin Açılışını Menteşe Belediye...

Gümüş sergi açtı

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü öğrencisi Mehmet Evran’ın lisans bitirme tezi olarak hazırladığı fotoğraf sergisi fotoğraf severler ile buluştu. Serginin Açılışını Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ali İnan birlikte gerçekleştirdi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü öğrencisi Mehmet Evran’ın lisans bitirme tezi olarak hazırladığı Yaşayan Ölüm adlı kişisel fotoğraf sergisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sanatseverler ile buluştu. Serginin Açılışına, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcıları Levent Ünver, Mehmet Güven, Murat Gökalp ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ali İnan katıldı.

Serginin açılışını Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ali İnan birlikte gerçekleştirdi. Başkan Gümüş daha sonra sergiyi gezerek, Mehmet Evran’dan sergi hakkında bilgiler aldı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü öğrencisi Mehmet Evran, sergide genel olarak İslamiyet’te ki anlamıyla ölüm kavramını anlattığını belirtti.  Evran İslam dini referans alındığında da ölümün bir başlangıç olmasından dolayı, “Yaşayan Ölümü” anlatan fotoğraflar ortaya çıktığını kaydetti.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.