Gümüş: Şehit aileleri ve gazilere kapımız açık

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yaptığı Genel Kurul toplantısına katıldı.Başkan Gümüş, Derneğin Genel...

Gümüş: Şehit aileleri ve gazilere kapımız açık

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yaptığı Genel Kurul toplantısına katıldı.

Başkan Gümüş, Derneğin Genel Kurulun da yaptığı konuşmada, “Son günlerde ki şehit haberleri hepimizi derinden üzmektedir. Onlar bizim canımız ciğerimiz. Ben şuan Belediye Başkanıysam bu topraklar için canlarını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Bunun bilince olarak Derneğimiz ile her zaman birlikte ve iç içe olduk. Kapımız her zaman sizlere açık. Belediye olarak her zaman da destek olmaya çalışıyoruz. Bu desteklerimiz devam edecektir. Bu anlamda Genel Kurulun hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar görev yapan arkadaşlara teşekkür ederken, bundan sonra görev alacak yeni yönetime de başarılar diliyorum” dedi.

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Genel Kuruluna Mevcut Başkan Şehit Babası Mehmet Akkuş'un tek listesi ile gidildi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.