Gümüş, sanayi esnafını ziyaret etti

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Orhaniye Mahallesinde bulunan Sanayi Sitesini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Başkan Gümüş’ün ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren sanayi esnafı, “Seçim dönemi...

Gümüş, sanayi esnafını ziyaret etti

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Orhaniye Mahallesinde bulunan Sanayi Sitesini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Başkan Gümüş’ün ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren sanayi esnafı, “Seçim dönemi hariç buraya gelen olmaz, ama Bahattin Başkanımız bizi unutmadı” diyerek Başkan Gümüş’e teşekkür ettiler.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ayhan Çay ile sanayi sitesini gezen Başkan Gümüş, sanayi esnafının sorunlarını yerinde dinledi. Ziyaret sırasında sanayi esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Gümüş, esnafın sanayi bölgesindeki taleplerini not alarak, gerekli çalışmaların yapılması için talimat verdi. Başkan Gümüş’ün ziyaretinden çok memnun kaldıklarını belirten sanayi esnafı, “İlk defa bir Başkan seçim dönemi olmamasına rağmen sanayi esnafını ziyaret ediyor. Seçim zamanı hariç sanayi bölgesini ziyaret eden olmaz ama Bahattin Başkanımız bizi unutmadı. Bölgemizde yaşadığımız sorunları yüz yüze birebir kendisine aktarma fırsatı bulduk. Başkanımıza ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ve Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ayhan Çay, ziyaret sırasında sanayi esnafına Gülağzı mahallesi bölgesine kurulması planlanan yeni küçük sanayi sitesi ile ilgili de bilgiler aktardılar. Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ayhan Çay, yeni küçük sanayi sitesinin kurulmasının düşünüldüğü zaman Başkan Gümüş’ü ziyaret ettiklerini ve destek aldıklarını ifade ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanımız Bahattin Gümüş’e projemizi anlatıp; Sanayi sitesinin buna ihtiyacı var. Yardımcı olur musunuz? Dediğimiz de her zaman imkanlarımız dahilinde yardımcı oluruz dediler. Daha sonra ki süreçte Ankara’ya giderek TOKİ Başkanı ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı ile görüştük. 1 / 25 Binlik İmar planındaki sanayi alanları ile ilgili çalışmalar incelendi. Görüşmeler devam ediyor. Amacımız yapılacak olan yeni küçük sanayi sitesini TOKİ’nin yapmasını sağlamak. Böylece hem sanayi esnafımız zor durumda kalmayacak, hem de TOKİ ilk defa bir küçük sanayi sitesi inşaatı yapmış olacak” dedi.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.