Gümüş: Muhtarlarımızla işbirliğine devam edeceğiz

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde düzenlediği Muhtarları Bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Gümüş, her...

Gümüş: Muhtarlarımızla işbirliğine devam edeceğiz

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde düzenlediği Muhtarları Bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Gümüş, her zaman muhtarlarla fikir alışverişi halinde bulunduklarını ve vatandaşların yaşam kalitesini arttıracak projeler üretmek için ortak çalıştıklarını söyledi.

Hizmet üretme anlamında hiçbir zaman siyaseti ön planda tutmadıklarının altını çizen Başkan Gümüş, “Hizmet etme anlamında hiçbir zaman siyaseti ön plana çıkarmadık. Mahallelerimiz öncelikleri belirledik ve ona göre çalışmaya başladık. Siz muhtarlar istek ve önerilerinizi bize getirdiğiniz sürece bizler sorunlara çözüm üretmek adına çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Büyükşehir yasasından şikayet etmek yerine yasadan en verimli şekilde faydalanmak için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Gümmüş, ”Büyükşehir Belediyemiz zaten ana hizmetlerin büyük çoğunluğunu yapıyor. Yasaya göre hizmeti önce ilçe belediyelerden, ana hizmetleri de büyükşehirden alacaksınız. Bizde üzerimize düşen görev doğrultusunda bu yasadan şikâyet etmek yerine ne şekilde faydalanabiliriz, yasanın bize verdiği yetkiyle ne şekilde vatandaşımıza hizmet getirebiliriz onun çalışmasını yapıyoruz. 2 yıl içerisinde de diğer ilçelere de örnek olacak çalışma ve projeler Menteşe’de hayata geçti. Bugüne kadar muhtarlarımızla işbirliği içerisinde nasıl çalıştıysak, aynı hassasiyet, aynı heyecan ve işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. İşimiz gücümüz Menteşe” dedi.

Menteşe’deki Muhtarları Bilgilendirme toplantısında, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Daire Başkanları da muhtarlara yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.