Gümüş, Köyünde coşkuyla karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, Babaocağı Esençay’da, coşkuyla karşılandı. Karşılamada zaman zaman duygulu anlar yaşanırken, annesi ve babasını yanından ayırmayan Gümüş’ün sık...

Gümüş, Köyünde coşkuyla karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, Babaocağı Esençay’da, coşkuyla karşılandı. Karşılamada zaman zaman duygulu anlar yaşanırken, annesi ve babasını yanından ayırmayan Gümüş’ün sık sık gözlerinin dolduğu gözlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş babaocağı Esençay’da sevgi ve coşkuyla karşılandı. Esençay’a yaklaşık 200 araç ile giriş yapan Gümüş için kurban kesildi, oyunlar oynandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, 30 Mart Yerel Seçimlerine az bir süre kala babaocağı Köyü’nü ziyaret ederek hemşerileri ile hasret giderdi. Esençay’a yaklaşık 200 araçlık bir konvoy ile giriş yapan Gümüş’ü, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP 22. Dönem Muğla Milletvekili Prof. Dr. Gürol Ergün, Meclis Üyesi Adayları ve partililer yalnız bırakmadı.

Köy Meydanında yoğun bir sevgiyle karşılanan CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, konuşma yapmak için meydana geldiğinde ise annesini de yanına aldı. Zaman zaman duygulu anların yaşandığı Esençay’da, kendisine bu coşkuyu yaşatanlara teşekkür ederek, “Ben geldiğim yeri, doğduğum köyümü unutmadım. Bugün Esençay için çok önemli bir gün. Bana bu mutluluğu yaşatan tüm Esençay’a ve partime teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşması sık sık alkışlar ile kesilen Gümüş’ün zaman zaman gözlerinin dolduğu gözlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş “Ben ve ekibimle Menteşe’ye hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız. Hem kent hem de, köyler için birçok çalışma hazırladık. Bunları sizlerle beraber bir bir hayata geçireceğiz.  Projelerimiz de buna göre hazırladık. Köylerimiz mahalle olduğu için alt yapı, içme suyu, ulaşım ve köy yollarının ana hatlarının bakımı Büyük Şehir’in sorumluluğunda. Fakat yine bu işleri Büyükşehir ile birlikte yapacağız. Köy içi yolların bakımı, parke taşı döşeme gibi, cami, mezarlık ve okulların bakımı, park, bahçe bakımı, çöplerin alımı gibi işleri de Menteşe Belediyesi olarak bizler yapacağız.  Köylerimizin geçim kaynağı tarım ve hayvancılık. Bunun için yetiştirdiğiniz ürünlerinizi Muğla’da yeni adıyla Menteşe’de satılması için pazarlar oluşturacağız. Haftanın belirli günlerinde bu pazarlarda ürünlerinizi satıp gelir sağlayabileceksiniz. Üstelik size ayrılan bu alanlar için hiçbir ücret tahsil edilmeyecek. Bunun yanında çocuklarınız zayıf dersleri için ücretsiz kurslar düzenleyeceğiz. Ayrıca bu çocuklarımız için gezi, tiyatro, spor gibi birçok etkinlik düzenleyeceğiz. Bunun yanında Belediyemiz tarafından ücretsiz hukuk işleri danışmanlık hizmetleri vereceğiz. Şuan birkaç köyde bulunan çok amaçlı salon hizmetini isteyen bütün köylerimiz de uygulayacağız.  Büyükşehir ile birlikte İmar planı yeniden revize edilecek. Sizlerle beraber yapacağız. Her zaman söylediğim gibi Menteşe’yi sizlerle beraber yöneteceğiz” dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.