Gümüş, Köylü Pazarını gezdi

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Köylü Pazarını gezdi. Başkan Gümüş Pazar esnafıyla sohbet etti, çaylarını içti.Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, her fırsatta Pazar esnafı ile bir araya geliyor. Geçtiğimiz...

Gümüş, Köylü Pazarını gezdi

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Köylü Pazarını gezdi. Başkan Gümüş Pazar esnafıyla sohbet etti, çaylarını içti.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, her fırsatta Pazar esnafı ile bir araya geliyor. Geçtiğimiz gün köylü pazarını ziyaret eden Başkan Gümüş esnaf ile sohbet etti, çaylarını içti.  Başkan Gümüş’e Pazar esnafı gezisinde Başkan Yardımcıları Levent Ünver ve Mehmet Güven eşlik etti.

Ziyarette pazar esnafının ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Gümüş, “Pazar esnafımız ile her fırsatta bir araya geliyor, sorunlarını dinliyoruz. Zaten seçim öncesi köylü pazarımız ile ilgili projelerimiz vardı. Bu projelerimiz ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Hem ilçe merkezimizde ki hem de mahallelerimizdeki mevcut pazar yerleri düzenlenerek daha konforlu ve modern hale getirmeye çalışıyoruz. Öte yandan köylünün ürünlerini pazarlaması için köylü pazarları kuracağız. Oluşturulacak turistlik güzergahlarda kentli köye gidecek, köy çocuklarımız kente gelerek, sosyal projelerde yer alacaklar. Kültürel ve sanatsal faaliyetlerimizi şimdi mahalle olan köylerimize taşıyacak, kurulacak çocuk evleriyle de eğitim desteği sağlanacak. Kır- kent kardeşliğini geliştirerek dayanışma ve birlik sağlamak gerekiyor. Yeni bir belediyeyiz ama, projelerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.