Gümüş, köyleri geziyor

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş’ün seçim çalışmaları sürerken, Muğla ve çevresindeki köyleri tek tek dolaşıyor.Gittiği her köyde yoğun ilgi gören Gümüş, ziyaretinde köylülerin dertlerini tek tek...

Gümüş, köyleri geziyor

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş’ün seçim çalışmaları sürerken, Muğla ve çevresindeki köyleri tek tek dolaşıyor.

Gittiği her köyde yoğun ilgi gören Gümüş, ziyaretinde köylülerin dertlerini tek tek dinledi. Ziyaretinde köy halkıyla bir araya gelen CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gümüş “Bildiğiniz gibi, köyler önceden İl Özel İdaresine bağlıydı. Fakat bazı aksamalar yaşanıyordu. Büyükşehir yasa tasarısı ile birlikte yakın belde ve köyler artık Menteşe Belediyesine bağlandı. Belediyeler daha kolay, daha ulaşılır oldu. Köyler mahalle oldu. Artık Orhaniye Mahallesi ne hizmet görüyorsa, sizlerde aynı hizmeti alacaksınız. ” dedi.

Ziyaretinde köy halkının sorunlarını tek tek dinleyen CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, “Sizlerin sorunlarını dinlemeye, sorunlarınıza hep birlikte çözüm bulmaya geldik. Bugüne kadarki köy ziyaretlerimizde genelde çok amaçlı salon sıkıntısı yaşadığınızı gördüm. Bu sıkıntınızı el birliği ile çözeceğiz. Kentlerimizde köylüler tarafından oluşturulan halk pazarları kuracağız. Böylelikle köy halkının ekonomilerine katkı sağlayacağız. Çocuklarımız için Menteşe Belediyesi olarak ücretsiz kurslar düzenleyip eğitimlerine katkı sağlayacağız. Gezi, sinema ve tiyatro etkinliklerinden şimdiye kadar mahrum kalmış köylerimizdeki çocuklarımız sonsuz yararlanacaklar. Bilmenizi isterim ki 30 Mart sonrası CHP gerçek neferi olan ben Bahattin Gümüş, CHP rozetini çıkaracağım. Meclis Üyesi adayı arkadaşlarım ile birlikte canla başla çalışacağız. Kapımız, telefonlarımız herkese açık. Her köyden bir temsilci ile her zaman irtibat halinde olacağız. Makamım kapısı hep açık olacak. Ortak akıl ile birlikte sizlere danışılarak sorunları birlikte çözeceğiz. Hiçbir projeyi sizlerin rızası olmadan yaşama geçirmeyeceğiz. Her kesimi dinleyip, her kesimin fikirlerini alacağız. Sizlerde kentlerdeki vatandaşlarımızın yararlandığı her hizmetten yararlanacaksınız” dedi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.