Gümüş kadınlara karanfil dağıttı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde belediyede görev yapan kadın personele karanfil, isimlere özel bardak ve el dokuma şal hediye ederek günlerini kutladı.Cumhuriyetimizin kurulmasında...

Gümüş kadınlara karanfil dağıttı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde belediyede görev yapan kadın personele karanfil, isimlere özel bardak ve el dokuma şal hediye ederek günlerini kutladı.

Cumhuriyetimizin kurulmasında çok büyük fedakarlıklar gösteren kadınların, toplumumuzun ve ailemizin temel taşını oluşturduğunu belirten Başkan Gümüş, ‘Sizler hayatımızın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil ediyorsunuz. Toplum içerisinde daha fazla yer bulmanız, Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkacak bireyler yetiştirmeye devam etmeniz çok önemli. Kadınların siyasette, iş hayatında, eğitimde, sağlıkta, kısacası sosyal hayatın her alanında daha aktif rol alması ve ekonomik olarak güçlenmesi bizlerin ortak hedefidir. Bu anlamda belediyemizde bugüne kadar vermiş olduğunuz emekler için hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerin sayesinde hayatımız daha bir anlamlı oluyor.” dedi.

Kadınlara emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Gümüş, daha sonra Menteşe Belediyesi kursiyerlerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel açmış olduğu fotoğraf sergisi ile Zihni Derin İş Merkezindeki kermesi ziyaret ederek, kursiyerlerin kadınlar gününü kutladı. Sergi ve kermesin ardından üretici pazarını ziyaret eden Başkan Gümüş, burada da pazar esnafına, kadınlara karanfil ve çanta hediye etti.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.