Gümüş: Hizmet için geliyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, “Hizmet için geliyoruz. Odamın kapısı sizlere her zaman açık. Size bir telefon kadar yakınız.”dedi.CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş...

Gümüş: Hizmet için geliyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, “Hizmet için geliyoruz. Odamın kapısı sizlere her zaman açık. Size bir telefon kadar yakınız.”dedi.

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş ve beraberindeki Meclis Üyesi Adayları, ziyaretlerini sürdürüyor. Dün Hamle Medya Kurumunu ziyaret eden ve 38. yılını kutlayan Gümüş, daha sonra arasta ve tabakhane esnafını ziyaret etti. Akşam saatlerinde ise Dağdibi köyünü ziyaret eden Gümüş ve beraberindeki meclis üyesi adayları köy halkı tarafından sevgiyle karşılandı.

Ziyaretinde tabakhane ve arasta esnafı tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Gümüş, Ankaralılar kahvesinde çay içti, Helvacı Tahsin’den helva yedi. Burada yoğun ilgi gören Gümüş, esnafın istek ve beklentilerini dinledi. Esnafın sorunlarını yakından bildiğini belirten Gümüş, “Her fırsatta esnafımız ile bir araya gelmeye, onları dinlemeye çalışıyorum. Ben her fikre açığım. Çünkü Menteşe’yi hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

“Menteşe’yi birlikte yöneteceğiz”

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş ve beraberindeki Meclis Üyesi Adayları akşam saatlerinde ise Dağdibi Köyü’nü ziyaret etti. Burada yoğun bir sevgiyle karşılanan Gümüş, projelerinden bahsetti. CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, “Biliyorsunuz ki yeni Büyükşehir yasası ile birlikte Muğla Merkez Menteşe oluyor. Bununla beraber 4 belde ve 48 Köy Menteşe’ye bağlanıyor. Bu köylerimizde mahalle oluyor. Daha önce Özel İdarenin yapmış olduğu alt yapı çalışmalarını artık Büyük Şehir Belediyesi yapacak. Tabi bu anlamda Menteşe olarak bizlere de çok iş düşüyor. Bundan böyle Muğla merkez’deki bir mahalle hangi hizmeti alıyorsa, Dağdibi olarak siz de aynı hizmeti alacaksınız. Çünkü köylerimizin mahalle olması ile birlikte, merkezdeki bir mahalleden hizmet olarak hiç bir eksiğiniz olmayacak. Bu köylerimiz de yaşayan vatandaşlarımız içinde geçerli. Köy çocuklarımız için ücretsiz eğitim kursları açacağız. Yine köyde yaşayan çocuklarımız için gezi, piknik, tiyatro gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğiz. Bunun yanında yetiştirdiğiniz ürünlerinizi Menteşe’de satmanız için haftanın belirli günlerinde pazarlar oluşturacağız. Ayrıca köylerimizde bir eksiklik olarak gördüğüm, çok amaçlı salonlar yapmayı düşünüyorum. Bunu da projemize aldık.  Her köyden bir temsilcimiz olacak. Böylelikle sizlerle devamlı irtibat halinde olabileceğiz. Menteşe’yi birlikte yöneteceğiz. Sizlerle beraber, sizlerinde fikirlerini alarak projelerimizi hayata geçireceğiz. Biz hizmet için geliyoruz. Odamın kapısı sizlere her zaman açık. Kapım asla kapalı olmayacak. Size bir telefon kadar yakınız. İstediğiniz saatte, istediğiniz zaman bana ve ekibime ulaşabilirsiniz. Benim çalışma anlayışımda sabah 08.00, akşam 17.00 yok. Ben ve ekibim 24 saat hizmetinizdeyiz. Çünkü biz size hizmet için geliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.