Gümüş, Düğerek’te coşkuyla karşılandı

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş seçim çalışmalarını Düğerek mahallesinde sürdürürken partililer tarafından coşkuyla karşılandı.Düğerek Mahallesi’ni ziyaret eden CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı...

Gümüş, Düğerek’te coşkuyla karşılandı

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş seçim çalışmalarını Düğerek mahallesinde sürdürürken partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Düğerek Mahallesi’ni ziyaret eden CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gümüş ve beraberindeki Meclis Üyesi Adayları mahalle halkı tarafından meşalaler ve alkışlar eşliğinde ile karşılandı. Meydanda toplanan kalabalıktan etkilendiği gözlenen Gümüş, vatandaşlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, daha sonra beraberindeki kalabalık ile birlikte Mahalle kahvehanesinde bir araya geldi. Burada kalabalığa seslenen CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gümüş, “Öncelikle gösterdiğini ilgiden dolayı sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Sizlere layık olmaya çalışacağız. Biz makam için değil, hizmet için geliyoruz. Başkan olduğumu takdirde Menteşe’yi sizlerle birlikte yöneteceğiz” dedi.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, “ Gece gündüz çalışıp Menteşe’ye hizmet edeceğiz. Mesai mevzuu gözetmeksizin sizlerle beraber Menteşe’yi daha ileri taşıyacağız. Bende sabah 00.08, akşam 17.00 diye bir çalışma saati yok. Gerekirse Meclis Üyesi arkadaşlarımız ile 7/24 çalışacağız. Bize duyduğunuz bu güveni boşa çıkartmayacağız” dedi.

Konuşmasında Meclis Üyesi Adaylarını Düğerek halkına tanıtan Gümüş, “Kapım herkese açık. 30 Mart sonrası yakamdaki rozetimi çıkartıp, parti ayrımı gözetmeksizin herkese eşit hizmet anlayışıyla çalışacağız. Meclis Üyesi arkadaşlarımız ile birlikte bir ekip halinde Menteşe’ye hizmet edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.