Gümüş, dernek ve odaları ziyaret etti

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, beraberindeki Menteşe Belediyesi Meclis Üyesi Adayları ile dernek ve odaları ziyaret etti. Ziyaretlerinde sıcak ev sahipliği ile karşılanan Gümüş, dernek ve odaların beklenti...

Gümüş, dernek ve odaları ziyaret etti

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, beraberindeki Menteşe Belediyesi Meclis Üyesi Adayları ile dernek ve odaları ziyaret etti. Ziyaretlerinde sıcak ev sahipliği ile karşılanan Gümüş, dernek ve odaların beklenti ve isteklerini dinledi.

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş ve beraberindeki Meclis Üyesi Adayları, Ziraat Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, Veteriner Hekimler Odası, ASKF, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Atatürkçü Düşünce Derneği’ne bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretinde Dernek ve Oda Temsilcileri ile bir araya gelen Gümüş, dernek ve odaların beklenti ve isteklerini dinledi.

Ziyaretlerin son derece verimli geçtiğini belirten CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, “Menteşe’de faaliyet gösteren dernek ve odalarımızın bir takım sıkıntıları var. Mesela ASKF Başkanımız, Menteşe içinde saha sıkıntısından bahsetti. Bu projemizde var. Sporu seven bir Başkan Adayı olarak Menteşe içinde ulaşımı kolay bir saha çalışması yapacağız. Çünkü gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştıran en önemli etkinlik spordur. Bunun yanında Cumhuriyet Kadınları Derneğine yaptığımız ziyarette, Yerel Tohum Merkezi konusunda bir sohbetimiz oldu. Bunu da projemize aldık. Yine Menteşe içinde bir tohum merkezi için çalışma yapmak istiyoruz. Diğer oda ve dernek ziyaretlerimizde de birçok konuda fikir alışverişinde bulunduk. Zaten bu ziyaretlerimizin amacı da bu. Dernek ve Odalar ile daha yakın, daha iyi bir iletişim içinde olmak. Yasal çerçeveler içinde çözüm yolları bulmak. Ben bunu hep söylüyorum. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyiz. Bizim projelerimiz, havada kalan projeler değil, ayağı yere basan projelerdir” dedi.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.