Gümüş: Daha hızlı hizmet vereceğiz

Menteşe Belediyesi Ocak Ayı Meclis toplantısı Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonunda gerçekleşti. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Başkanlığında gerçekleşen toplantıda 17 Gündem Maddesi...

Gümüş: Daha hızlı hizmet vereceğiz

Menteşe Belediyesi Ocak Ayı Meclis toplantısı Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonunda gerçekleşti. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Başkanlığında gerçekleşen toplantıda 17 Gündem Maddesi görüşüldü.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, üst yapı yol çalışmaları kapsamında kent merkezi ve kırsal mahallelerdeki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Üst yapı yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında kullanılmak ve ihtiyaç üzerine sathi asfaltlama kamyonu alımı konusunda bir dizi araştırmalarda bulunduk. Yapılan incelemeler sonucunca bahsettiğimiz sathi asfalt yol yapımda kullanılacak olan kamyon ile daha düşük maliyetle daha verimli çalışmalar yapılacaktır. Tahmini bütçesi 320 bin TL olan, 16 Ton kapasiteli asfalt distribütör 6 x 2 çeker ve 10 tekerlekli kamyonu, özellikle mahalle içi yollar ve bağlantı yollarında kullanabileceğiz. Alacağımız bu kamyon sayesinde vatandaşlarımıza daha hızlı ve daha verimli hizmet vereceğiz” dedi.

Başkan Gümüş’ün konuşmasının ardından üst yapı yol çalışmalarında kullanılmak üzere Meclise sunulan sathi asfalt yol yapım kamyon alımı oy birliği ile kabul edildi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.