Gümüş, Bayır Sanayisini ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, hafta sonu da Bayır Sanayi esnafı ile buluştu. Gümüş ve beraberindeki CHP Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir, Ömer Suha Aldan ve Meclis Üyesi adayları...

Gümüş, Bayır Sanayisini ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, hafta sonu da Bayır Sanayi esnafı ile buluştu. Gümüş ve beraberindeki CHP Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir, Ömer Suha Aldan ve Meclis Üyesi adayları Bayır Sanayisini ziyaret ederek burada vatandaşlar ile bir araya geldi.

Ziyaretinde Kent ekonomisine büyük katkı sağlayan Mermer Sektörünü ve Organize Sanayiyi ziyaret eden Gümüş, sektör temsilcileri ile de bir araya geldi.

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş Bayır’ın Menteşe’nin giriş kapısı niteliğinde olduğunu belirterek, “Bayır Sanayisi ve özellikle Mermer Sektörü hem kentimize hem de ülkemize, istihdam ve ekonomik alanda çok ciddi katkılar sağlıyor. Öyle ki, Bayır Beldemiz mermer sektörü ile sanayi ve ticaret merkezi haline gelmiş. Buradan yurt dışına çok ciddi ihracat yapılıyor. Bunun devamlılığı için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Yapacağız da. Bayır beldemizde yapılması planlanan küçük sanayi sitesi genişletilerek yeniden yapılacak. Cadde ve sokakların kaplamaları yenilenecek.  130.000 m2 olarak alınan yeni mezarlık yerinin düzenlenmesi yapılacak, bir bölümü mesire ve boğa güreşleri alanı olarak düzenlenecek. Ormanla iç içe olan Bayır Barajı çevresinde yürüyüş ve bisiklet yolları ile büyük bir rekreasyon alanı düzenlenecek. Yeşil alanlar çoğaltılarak, çocuk oyun ve jimnastik grupları kurulacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş daha sonra beraberindeki CHP Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir, Ömer Suha Aldan ve Meclis Üyesi adayları ile birlikte mermer sektörünü gezdi.

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş akşam saatlerinde ise Meclis Üyesi Adayları ile beraber Dirgeme ve Özlüce Köylerindeki düğüne katıldı.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.