Gümüş, Akyol Pazarını Ziyaret etti

Hafta sonu mesaisine ara vermeden devam eden CHP Menteşe Belediye Başkanı Adayı Bahattin Gümüş, Akyol Pazar esnafını ziyaret etti. Beraberindeki Meclis Üyesi adayları ile birlikte tek tek pazarcıları ziyaret eden Gümüş, gösterilen...

Gümüş, Akyol Pazarını Ziyaret etti

Hafta sonu mesaisine ara vermeden devam eden CHP Menteşe Belediye Başkanı Adayı Bahattin Gümüş, Akyol Pazar esnafını ziyaret etti. Beraberindeki Meclis Üyesi adayları ile birlikte tek tek pazarcıları ziyaret eden Gümüş, gösterilen yakın ilgiye teşekkür etti.

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş Pazar günü de akyol pazarını ziyaret ederek, esnafın önerilerini ve isteklerini dinledi. Pazar esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Gümüş, esnafa projelerinden bahsetti.

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, köy halkı ve köy çocuklarının kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, “Bende Esençaylıyım. Dolayısıyla sizleri çok iyi biliyor, tanıyorum. Köyler ile ilgili çok önemli projelerimiz var. Bu projelerimizin başında köylerde yaşayan çocuklarımız için Belediye tarafından ücretsiz kurslar vereceğiz. Bunun yanında kentimizde köy halkı için Pazar oluşturacağız. Her köy kendi ürününü burada satabilecek. Köylerin ekonomisine katkı sağlayacağız. Ayrıca her köyün çok amaçlı bir salon isteği var. Bunu da projelerimiz içersine aldık” dedi.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.