Görme Engelliler Derneğin’den Vali Çiçek’e ziyaret

Türkiye Görme Engelliler Derneği Ortaca Şubesi Başkanı İjlal Kızılkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Muğla Valisi Amir Çiçek’i makamında ziyaret etti.Ziyaretten dolayı heyete teşekkür eden Vali Çiçek, engelli vatandaşların...

Görme Engelliler Derneğin’den Vali Çiçek’e ziyaret

Türkiye Görme Engelliler Derneği Ortaca Şubesi Başkanı İjlal Kızılkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Muğla Valisi Amir Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı heyete teşekkür eden Vali Çiçek, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak, günlük yaşamlarına engelsiz devam etmelerini sağlamak için hep birlikte çalışılması gerektiğini söyledi.

Engelli vatandaşların çalışma hayatı gibi eğitim, sağlık ve sosyal haklardan yeterince yararlanabilmesi için son zamanlarda önemli bir yol kat edildiğini belirten Vali Çiçek, dernek yönetimine engellilere verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Ortaca Şubesi Başkanı İjlal Kızılkaya ise Vali Çiçek’e görevinde başarılar dileyerek, görme engellilerin sorunlarını dile getirdi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.