Görevde Yükselme Sınavı için eğitim

Muğla Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, Muğla İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğü’nde çalışmakta olan personele Belediye İtfaiye ve Zabıta yönetmelikleri gereği  Görevde Yükselme Sınavı için...

Görevde Yükselme Sınavı için eğitim

Muğla Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, Muğla İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğü’nde çalışmakta olan personele Belediye İtfaiye ve Zabıta yönetmelikleri gereği  Görevde Yükselme Sınavı için eğitim vermeye başladı.

25 Mart-12 Nisan 2013 arası devam edecek eğitimde personele, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Halkla İlişkiler ve Davranış Kuralları, 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu, Belediye Gelirleri Kanunu, Arama ve Kurtarma Teknikleri, İlk Yardım,2872 sayılı Çevre Kanunu ile ilgili Mevzuat gibi bir çok konuda 70 saat eğitim verilecek. Eğitim sonunda ilgili yönetmelikler gereği Görevde Yükselme Sınavı yapılacak.

Muğla Belediyesi tarafından verilen eğitime, Göcek, Köyceğiz, İçmeler, Akyaka, Datça, Konacık Belediyelerinden de personel katılıyor.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.