Gönül Elçileri sevgi üretiyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi kapsamında Devlet Su İşleri Fethiye Tesisleri’nde geniş katılımlı bir toplantı düzenlendi.Muğla Vali Yardımcısı...

Gönül Elçileri sevgi üretiyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi kapsamında Devlet Su İşleri Fethiye Tesisleri’nde geniş katılımlı bir toplantı düzenlendi.

Muğla Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Muğla Valisi Fatih Şahin’in eşi Ayşe Şahin, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ın eşi Zeynep Çalık, Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı toplantıda sevgi evleri ve koruyucu aile projeleri hakkında bilgiler aktarıldı.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ın eşi Zeynep Çalık yaptığı konuşmada, “Kültürümüz, dinimiz gereği zor durumda olan herkese yardım etmeliyiz. İhtiyaç sahibi evlatlarımızla kucaklaşmak için bu proje gerçekleştiriliyor. Fethiyeli hanımlarla bu yöndeki çalışmalarımıza başladık. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma özverinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalara imza atacağımıza eminim” dedi.

Daha sonra Fethiye Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü İsa Eseoğlu kurum olarak yapılan çalışmalar ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Eseoğlu sunumunda, “Bünyemizde çocuk evleri, erkek yetiştirme yurdu, rehabilitasyon merkezi, aile danışma merkezi, kadın konuk evi ve huzurevimiz var. Hizmet önceliğimiz çocuğun aile yanında bakımı. Daha sonra evlat edindirilerek; bir aile yanında bakımı veya koruyucu aile yanında bakımı. Aile bakımının sakıncalı olduğu veya mümkün olmadığı durumlarda ise kuruluş bakımıdır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.