Golünüz ve puanınız bol olsun

3 Eylül Cumartesi günü 3. Ligdeki ilk maçında deplasmanda Denizli Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Muğlaspor'da çalışmalar devam ediyor. Denizli'deki maç için cuma günü yola çıkacak olan yeşil beyazlılarda...

Golünüz ve puanınız bol olsun

3 Eylül Cumartesi günü 3. Ligdeki ilk maçında deplasmanda Denizli Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Muğlaspor'da çalışmalar devam ediyor. Denizli'deki maç için cuma günü yola çıkacak olan yeşil beyazlılarda tüm hesaplar üç puan üzerine yapılıyor. Hazırlıkların çok iyi gittiğini ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, Denizli deplasmanı giderlerini karşılayan Solmaz Yapı Denetim Firması Sahibi İbrahim Huz'a Muğlaspor ailesi olarak teşekkür etti.

6 yıl aranın ardından geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olarak profesyonel liglere geri dönen Muğlaspor  3. Ligdeki ilk maçını 3 Eylül Cumartesi günü Denizli deplasmanında oynayacak. Yeşil beyazlılar ligin ilk maçında önümüzdeki Cumartesi günü deplasmanda Denizli Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak.

Takımın çok iyi bir sezon öncesi hazırlık dönemi geçirdiğini ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, 'Sezon başında çok güçlü bir teknik kadro ile futbolcu kadrosu oluşturduk. Takımımız iyi bir kamp dönemi geçirdi. Hazırlık maçlarında ortaya konulan futbol lig için ümit verdi. Ancak ligin havası daha bir başka. Ligin ilk maçında deplasmandan çok iyi bir sonuçla dönmeyi planlıyoruz. Teknik kadro ve futbolcularımıza güvenimiz tam'' dedi.

Takımın Denizli deplasmanı için Cuma günü yola çıkacağını ve Anemon Otelde kampa gireceğini belirten Kulüp Başkanı Beyimoğlu, takımın bu ilk deplasmanının maliyetini karşılayan Solmaz Yapı Denetim Firması Sahibi İbrahim Huz'a büyük Muğlaspor ailesi olarak teşekkür ettiklerini ifade etti. Başkan Beyimoğlu bu tür desteklerin çok önemli olduğunu kaydederek Muğlaspor'un tüm ilin ortak değeri olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.