Golfçüler ödüllerini aldı

Bodrum'un Yahşi beldesinde bulunan Bodrum Golf veTennis Club’ın düzenlediği golf turnuvası heyecanlı anlara sahne oldu.Aralarında Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç...

Golfçüler ödüllerini aldı

Bodrum'un Yahşi beldesinde bulunan Bodrum Golf veTennis Club’ın düzenlediği golf turnuvası heyecanlı anlara sahne oldu.

Aralarında Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç gibi ünlü simaların katıldığı açılış töreninin ardından Bodrum Golf ve Tenis Club tarafından düzenlenen Açılış turnuvası, heyecanlı anlara sahne oldu. Turnuvaya Yıldırım Demirören, Rahmi Koç, eski spor ve gençlik bakanı Fikret Ünlü, Bodrum Golf ve Tenis Club Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk gibi tanınan isimler katıldı. Sabah 08.00’de başlaya turnuva 17.00’de sona erdi. Turnuvayı yaklaşık 300 golfsever büyük bir ilgi gösterdi.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden katılan 70 golfçünün kıyasıya rekabet ettiği turnuva sonunda kategorilerine göre ilk 3’e giren isimler belli oldu. Erkekler Kategori A, Kategori B ve Bayanlar kategorilerinde dereceye giren golfçülere ödüllerini Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Eski spor ve gençlik bakanı Fikret Ünlü, Bodrum Golf ve Tenis Club Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri verdi. Erkekler B Kategorisinde yarışan Yıldırım Demirören 28 puanla 16’cı olurken, 1. 37 puanla Chris Gordon, 2. 36 puanla Richard Özatacan, 3. 35 puanla Cavit Özyardımcı dereceye girdi.

Erkekler A Kategorisinde ise birinciliği Bodrum Golf ve Tenis Club Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk 39 puanla alırken, Raif Bilir 36 puanla 2’ci, Selahattin Özdoğan 35 puanla 3’cü oldu.

Kadınlar kategorisinde ise 31 puanla İlkin Durukan 1’ci, 30 puanla Zeynep Başkaya 2’ci, 27 puanla Aynur Kutal 3’cü oldu.

Ödül töreninin ardından turnuvaya katılan golfçüler ve golfseverler, düzenlenen kokteylle güzel bir akşam geçirdiler. Bodrum Golf ve Tenis Club Genel Müdürü Caner Tuna, önümüzdeki aylarda Türkiye çapında turnuvalar düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.