Göletlerin kamulaştırma oluru imzalandı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Muğla’da inşa edilecek 2 adet gölet ve sulaması projesinin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurları imzaladı.Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü...

Göletlerin kamulaştırma oluru imzalandı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Muğla’da inşa edilecek 2 adet gölet ve sulaması projesinin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurları imzaladı.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından inşa edilecek Merkez Kozağaç ile Fethiye Arpacık Gölet ve Sulamaları için gerekli kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla kamu yararı kararı alınması hususunda olurlar düzenlendi. DSİ Genel Müdürlüğü’nce düzenlenerek Orman ve Su İşleri Bakanı Prof Dr. Veysel Eroğlu’na sunulan olurlar Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından aynı gün imzalandı.

Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Merkez Kozağaç Göleti ve Sulaması ile 820 dekar, Fethiye Arpacık Göleti ve Sulaması ile de 3 bin 730 dekar araziye su temin edilecek. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bu tesislerin hizmete alınmasıyla yöredeki çiftçilerin aynı topraklardan daha fazla gelir elde edeceklerini ifade etti.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.