Gökyüzünde evlilik teklifi

Haber MerkeziFethiye ilçesine bağlı Ölüdeniz beldesinde, Uluslararası Hava Oyunları’nda ilginç bir olay yaşandı. İlker Saygılı (34), sevgilisi İngiliz uyruklu Kathy Hancook (38) ile iki ayrı paraşüt pilotuyla atlayış yaptı....

Gökyüzünde evlilik teklifi

Haber Merkezi

Fethiye ilçesine bağlı Ölüdeniz beldesinde, Uluslararası Hava Oyunları’nda ilginç bir olay yaşandı. İlker Saygılı (34), sevgilisi İngiliz uyruklu Kathy Hancook (38) ile iki ayrı paraşüt pilotuyla atlayış yaptı. Yaklaşık 500 metrede kız arkadaşına gökyüzünde açtığı pankartla evlenme teklifinde bulunan İlker Saygılı “evet” cevabı aldı. Çift, Ölüdeniz Plajına alkışlar eşliğinde indi.

Dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'dan yamaç paraşütüyle atlayış yapan 34 yaşındaki İlker Saygılı, gökyüzünde pankart açarak 38 yaşındaki Kathy Hancook'a evlenme teklif etti.

İlker Saygılı, geçen yıl tanışıp aşık olduğu Kathy Hancook'u, yamaç paraşütü yapmak için 1970 rakımlı Babadağ'ın zirvesine çıkardı. Çift, Babadağ'ın 1700 metrelik pistinden iki paraşüt pilotuyla tandem atlayış yaptı. Atlayış sırasında İlker Saygılı'ya Skysport paraşüt firmasından Hasan Cansız, Kathy Hancook'a ise Airborne paraşüt firmasından Şenol Arat eşlik etti. 500 metre yüksekliğe gelindiğinde İlker Saygılı, “Will you marry me” (Benimle evlenir misin) yazan pankartı açtı. Bir süre daha yan yana uçtuktan sonra İlker Saygılı, Belcekız Plajı'na iniş yaparak Hancook'un inmesini bekledi. İlker Saygılı daha sonra Ölüdeniz Hava Oyunlarını izleyen turistlerin alkışları eşliğinde iniş yapan kız arkadaşının parmağına önceden aldığı yüzüğü taktı. Çiftin mutluluğunu paraşüt pilotları şampanya patlatarak kutladı.

Bu haber toplam 131 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.