Gökyüzü çocukların uçurtmalarıyla şenlendi

Fethiye’de bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Yunus Nadi İlkokulu uçurtma şenliğinde gökyüzü rengarenk uçurtmalarla doldu. Çalış Plajı’nda yapılan ve 7 okuldan yaklaşık 250 öğrencinin katıldığı uçurtma şenliği Fethiye...

Gökyüzü çocukların uçurtmalarıyla şenlendi

Fethiye’de bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Yunus Nadi İlkokulu uçurtma şenliğinde gökyüzü rengarenk uçurtmalarla doldu. Çalış Plajı’nda yapılan ve 7 okuldan yaklaşık 250 öğrencinin katıldığı uçurtma şenliği Fethiye Belediyesi çevre etkinlikleri içersinde gerçekleştirildi.

Fethiye Yunus Nadi İlkokulu öğrencilerinin yanı sıra değişik okullardan öğrenciler, öğretmenler ve velilerde uçurtmalarını Çalış Plajı’nın rüzgarına bırakınca gökyüzü rengarenk uçurtmalarla doldu. Kimi masal kahramanları, kimi tuttukları takımların renklerini içeren uçurtmalarını uçururken okul ve ders streslerinden de uzaklaştılar. Bazı minikler uçurtmayı uçuramayınca yardımına öğretmenler ve velileri koştu. Bazı tatilcilerin güneşlendiği plajda gökyüzü uçurtmalarla dolunca bu güzel görüntü Çalış’ın hemen her yerinden rahatlıkla izlenebildi.

Yunus Nadi İlkokulu Müdürü Murat Öncü, 13’üncüsü gerçekleştirilen uçurtma şenliğine katılan öğrencilere günün anısına madalya verirken, ilgiye teşekkür etti.

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol müdürü Selver Hatice Kabak da öğrencilere çevre bilinci verebilmek amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini söyleyerek öğrencilerimizi deniz ve gökyüzüyle buluşturup çevre etkinliğini eğlenceli hale getirdik. İlgi çok güzeldi” dedi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.