Gökcan, kadınlara fular hediye etti

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yelda Erol Gökcan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Akyol Semt Pazarı’nda kadınlara fular hediye etti.Pazar yerinde tezgah açan ve pazara alış verişe gelen kadınların yoğun ilgisiyle...

Gökcan, kadınlara fular hediye etti

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yelda Erol Gökcan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Akyol Semt Pazarı’nda kadınlara fular hediye etti.

Pazar yerinde tezgah açan ve pazara alış verişe gelen kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşan Gökcan, kadınların sorunlarını ve isteklerini dinleyerek onlarla sohbet etti. Etkinliğe AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, AK Parti Menteşe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Nur Özel de katıldı.

AK Parti Muğla Milletvekili A. Adayı Yelda Erol Gökcan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Akyol Semt Pazarı’nda yaptığı etkinlikte,  gazetecilere  yaptığı açıklamada,  Muğla’da üç yüz bin kadın seçmenin oy kullanacağını, Türkiye’nin ve Muğla’nın ilk kadın Valisinin  Lale Aytaman olduğunun altını çizerek,  şöyle konuştu:

“Muğla’nın  ilk kadın milletvekili ve kadınların mecliste sesi olmak istiyorum. Güçlü toplumların ancak ve ancak güçlü kadınlardan oluşacağının bilincindeyiz. Bu yüzden kadınlarımızı güçlendirerek toplumsal hayata ve ekonomimize kazandırmak için elimizden geleni yaparak, kadın istihdam oranının daha da artmasını sağlamalıyız”

Pazar yerinde kadınlarla sohbet eden Gökcan, Tüm dünyada kadına yönelik şiddetin son bulmasını dileyerek, “Kadının ana, kardeş, eş, üretken, ailenin temeli, ailenin ekmek getireni, çocuklarını, gelecek nesilleri yetiştiren toplumun en değerli mimarıdır” dedi.

Etkinlik sonunda kadınlar, kendilerinin sesi ve yüreği olarak Gökcan’ı mecliste görmek istediklerini söyleyerek, iyi dileklerle uğurladılar.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.