GÖKCAN,  “İNÖNÜ BULVARI PRESTİJ YOLU OLACAK”

Hayata geçirilen projeleri yerinde incelemek üzere Yatağan’a gelen AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, yaklaşık 50 milyon TL bütçeyle yapılan İnönü Bulvarı’nın prestij yolu olacağını belirtti.AK Parti Muğla...

GÖKCAN,  “İNÖNÜ BULVARI PRESTİJ YOLU OLACAK”

Hayata geçirilen projeleri yerinde incelemek üzere Yatağan’a gelen AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, yaklaşık 50 milyon TL bütçeyle yapılan İnönü Bulvarı’nın prestij yolu olacağını belirtti.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, bir dizi ziyaret, temel atma ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Yatağan’da, yapımı bitme noktasına gelen İnönü Bulvarı ve yapımı devam eden Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Gökcan’a incelemeleri sırasında Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ümmühan Toksöz ve partililer eşlik etti.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Gökcan, Yatağan’a yeni hizmetler kazandırmak için yoğun mesai harcadıklarını belirterek, “Belediye başkanımız göreve geldiği günden bu yana, AK belediyeciliği Yatağanlılarla buluşturmaya devam ediyor. Bizler de kendisine gereken desteği veriyoruz. İnönü Bulvarı zaten bizim prestij çalışmamız. Bu yolun mükemmel hale gelmesi için ciddi bir çalışma gerçekleştirildi. Bu projenin de sonuna geldik. Aydınlatma sistemi ve elektrik hatlarının yer altına alınmasıyla başlayacak kaldırım düzenlemesiyle İnönü Bulvarımız tam anlamıyla hizmete açılmış olacak ve uzun yıllar Yatağanlılara ve buradan geçenlere hizmet verecek. Ayrıca, 3 bin 235 metrekare alanda zemin artı bir kat olarak inşa edilecek olan Yatağan Gençlik Merkezinde 242 kişilik çok amaçlı salon, 70 kişilik sinema salonu, kafeterya, mutfak, seminer salonu, kütüphane, bilgisayar, el sanatları, plastik sanatları ve zeka oyunları işliği ile derslikler bulunacak. Bu projeyle de Yatağan’ın önemli bir ihtiyacını gidermiş olacağız” diye konuştu.

SADECE İKİ PROJE 50 MİLYON LİRA!

Yatağan Belediye Başkanı Toksöz, “8 Eylül tarihinde toplamında 50 milyon liralık bir İnönü Bulvarı projesine başladık. Yolda 6 yerde yaya geçidi olacak.  Bu projenin hayata geçirilmesinde başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu, milletvekillerimiz Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan’a, AK Parti İl Başkanımız Kadem Mete ve AK Parti İlçe Başkanımız Ali Tekin’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yatağan’ın adeta bir şantiye sahasına döndüğünü kaydeden Toksöz, “40 yıldır değişmeyen Yatağan’ın makus talihi olan bulvarı inşallah değiştiriyoruz. 40 yıl boyunca kullanılan, artık sağlıksız hale gelen, kaldırımları kullanılamaz hale gelen ve su taşkınlarının yaşandığı bulvarı yıkarak, yerine dört dörtlük bir bulvar inşa ediyoruz. İnönü Bulvarı’nın yapılması, bizim en büyük vaadimizdi. İnce eleyip sık dokuduğumuz için ocak ayında bitirecek olduğumuz projemiz maalesef yaklaşık 45 gün gibi sarktı. O da, burada kullandığımız ve kullanacağımız her bir detayın bizim için önemi var. Bu noktada, Yatağan’a uzun süre hizmet edecek yollar için hem kaldırımları beğendik, hem de aydınlatma sistemi için herkesin beğeneceği sistemi belirledik. Tamamlandığında, Yatağan’a yakışır bir yol olduğunu herkes görecektir” diye konuştu.

“ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR”

AK Parti İl Başkanı Mete ise, “Bu çalışmanın çok ciddi bir geçmişi ve emeği var. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’nun buraya gelmesini sağlayarak taleplerimizi ve belediyenin yaptığı projenin hayata geçirilmesi noktasında destek istediğimizi iletmiştik. O zamana kadarki süreçte, bakanlık birkaç defa bu projeyi geri çevirmişti. Eski Başbakanımız Binali Yıldırım’ın da Yatağan’a gelmesiyle, kendisiyle de bu konuyu görüşmüştük. Sağ olsun, bakanımız, buradaki esnaf ve vatandaşların talepleri doğrultusunda belediyemizin hazırladığı projeyi kabul ettiler. Çalışmalar titizlikle yürütülüyor” dedi.

MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 497 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.