Gökbel, siyasete döndü

18'inci dönem Muğla Milletvekillerinden Musa Gökbel CHP’de aktif siyasete tekrar geri döndü. CHP Bodrum İlçe Merkezi’nde yapılan törene, Geçmiş dönem Bodrum Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Güneri, Cengiz Keskin, DSP eski ilçe...

Gökbel, siyasete döndü

18'inci dönem Muğla Milletvekillerinden Musa Gökbel CHP’de aktif siyasete tekrar geri döndü. CHP Bodrum İlçe Merkezi’nde yapılan törene, Geçmiş dönem Bodrum Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Güneri, Cengiz Keskin, DSP eski ilçe başkanları Bülent Soykan, Ahmet Bakan, Nedim Danacı, Sevil Gökbel’in CHP’ye kayıtları da yapıldı.

Törene, CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar, Milas Ticaret Odası Başkanı Enver Tuna, Kadın Kolları MKYK Üyesi Dr. Bedriye Gürkan, Bodum İlçe Başkanı Okan Özsu, Muğla eski belediye başkanlarından Orhan Çakır, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, CHP Gençlik kolları ile kadın kolları, eski Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, il genel meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Musa Gökbel in rozetini Muğla eski belediye başkanı Orhan Çakır ve CHP Muğla İl Başkanı Öztürk birlikte taktılar. Musa Gökbel’in rozetini İl Başkanı Mustafa Öztürk ve Muğla Eski Belediye başkanı Orhan Çakır taktı. İl Başkanı Öztürk, rozeti takarken, “Musa Bey rozetini düşürmüş. Kendisine yeni bir rozet takıyoruz” dedi.

18’inci dönem Muğla Milletvekili Musa Gökbel gördüğü büyük kalabalık karşısında heyecanlandığını belirterek, “Ben bu binaya son girdiğimde bıraktığım insanların hepsi yaşlanmış, Biz yaşımızın da enerjimizin de farkındayız. Ancak il başkanıma katılmadığım bir nokta var. Dedi ki, Musa abim rozetini düşürmüş. Rozetini yakasına takanlar düşürür. Ama kafasına ve kalbine takanlar düşürmez. Benim yakamdaki rozeti birileri yolup aldı da Muğla örgütü Türkiye bütün bu dokuz yıllık süreç içinde her partili Musa olarak oturdu konuştu tartıştı. Kimse benim partililiğimi tartışmadı. Tartışmayanların başında da sayın il başkanım vardı. Bu gün yapmamız gerek en kötü şey dünü konuşmaktır” diye konuştu.

Konuşmasında “Kim nereye aday, Musa Gökbel ne düşünüyor?” türünden sözlerin kulağına geldiğini belirten Gökbel, “Onlar ne düşünürse düşünsün, ben hiçbir adaylık düşünmüyorum” dedi.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.