Göçmenler ölüme terk edildi

Yunanistan’a götürülme vaadiyle kandırılan 10 kaçak göçmen, motoru olmayan tekne ile Datça açıklarında kaderlerine terk edildi. Donmak üzere olan kaçakları, Trk Sahil Güvenliği kurtardı.Edinilen bilgiye göre; Dün gece rutin...

Göçmenler ölüme terk edildi

Yunanistan’a götürülme vaadiyle kandırılan 10 kaçak göçmen, motoru olmayan tekne ile Datça açıklarında kaderlerine terk edildi. Donmak üzere olan kaçakları, Trk Sahil Güvenliği kurtardı.

Edinilen bilgiye göre; Dün gece rutin devriye görevini yerine getiren Datça Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Marmaris’in Bozburun beldesi açıklarındaki Yeşilova Körfezi’nde bir tekne olduğunu fark etti. 5 metrelik tekneye yanaşan Sahil Güvenlik ekipleri, motoru olmayan teknede donmak üzere olan Suriye uyruklu 10 kaçak göçmeni son anda kurtardı.

Datça Sahil Güvenlik Komutanlığı’na getirilen kaçakların, Yunanistan’a geçmek için organizatörlerle anlaştıkları ancak denizde bir süre seyir ettikten sonra sürat motoruna bağlı olan motorsuz tekneleriyle kaderlerine terk edildikleri ortaya çıktı.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.