Göçmen tacirlerinin 26’sı tutuklandı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkalığımız koordinesinde, Marmaris Sahil Güvenlik Komutanlığı ile Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından göçmen...

Göçmen tacirlerinin 26’sı tutuklandı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkalığımız koordinesinde, Marmaris Sahil Güvenlik Komutanlığı ile Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından göçmen kaçaklığı kapsamında 4 ilde yapılan operasyonda gözaltına alınan 27 kişiden 26’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 9 aydır takip edilen insan tacirlerine yönelik Muğla, Aydın, İzmir ve İstanbul’da 15 ayrı noktaya gerçekleştirilen operasyonda 27 insan taciri ile birlikte iki araç ve bir tekneye el konulmuştu. Zanlıların Muğla’da yapılan sorgulamalarının ardından Milas Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilmişlerdi.

Gözaltına alınan 27 şüpheli örgütlü olarak göçmen kaçakçılığı yapmak uçundan Milas Cumhuriyet Savcılığı tarafından sevk edildikleri mahkeme tarafından 26’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili olarak daha önce de 15 kişi tutuklanmıştı. Operasyon kapsamında tutuklananların sayısı toplam 41 kişiye ulaştı.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.