Göçer: Ankara’da her zaman kapımız açık

AK Parti Muğla milletvekili adayları seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu programa katılan iş adamları, STK üyeleri, muhtarlardan ve basın mensuplarından...

Göçer: Ankara’da her zaman kapımız açık

AK Parti Muğla milletvekili adayları seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu programa katılan iş adamları, STK üyeleri, muhtarlardan ve basın mensuplarından yoğun ilgi gören AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer;"Bende çıkmış olduğum bu kutlu dava yolunda Muğla için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Tüm hemşerilerimin Ankara’da bir açık kapısı, bir bacısı olacak" dedi.

7 Haziran gerçekleştirilecek olan milletvekili seçimlerinde Muğla’ya AK Parti damgasını vurmak için çalışmalara başlayan milletvekili adayları Hasan Özyer, Hasan Kökten, Elvan Göçer ve Yelda Erol Gökcan ilk olarak AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ettiler.  Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan milletvekili adayları burada partililerle bir araya gelerek sohbet ettiler. Milletvekili adayları ilçe başkanlığı ziyaretinin ardından seçim çalışmaları kapsamında, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u, Bodrum Muhtarlar Derneği Genel Kurulu’nu, Bodrum Konacık, Turgutreis ve Gündoğan Mahalle Teşkilatları’nı ziyaret ettiler. Öte yandan AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu iş adamları, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya gelen milletvekili adayları programa katılanlara seslenerek daha yaşanabilir ve her yönüyle gelişmiş bir Muğla için kendilerine destek olmalarını istediler.

“Ankara’da bir bacınız olacak”

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu programa katılan iş adamları, STK üyeleri, muhtarlardan ve basın mensuplarından yoğun ilgi gören AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer, katılımcı konuklarla tek tek sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.  “Muğla'nın ak ve aydınlık yarınları için taşın altına elimizi değil, başımızı koyacağız” sözlerini kaydeden Milletvekili Adayı Elvan Göçer; “Muğla’mız her şeyin en iyisini hak eden bir şehir. Bende çıkmış olduğum bu kutlu dava yolunda Muğla için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Tüm hemşerilerimin Ankara’da bir açık kapısı, bir bacısı olacak. Muğla’mız için her şeyin en iyisini en güzelini birlik ve beraberlik içinde, ben değil biz yapacağız. Allah’ın izniyle 7 Haziran’da Muğla’da birinci parti olarak yüzümüzün akıyla çıkacağız. Güçlü Türkiye ve güçlü Muğla yolunda hep beraber yürüyeceğiz.” Diye konuştu.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.