“GÖCEK HİZMET GÖRECEK”

Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Göcek’te büyük coşkuyla karşılandı. Göcek’te seçim bürosunu yoğun kalabalık ile birlikte açan Saatcı, gerçekleştirdiği toplantı ile Göcek’te...

“GÖCEK HİZMET GÖRECEK”

Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Göcek’te büyük coşkuyla karşılandı. Göcek’te seçim bürosunu yoğun kalabalık ile birlikte açan Saatcı, gerçekleştirdiği toplantı ile Göcek’te planladığı projeleri katılımcılara anlattı. Mahalle mahalle, köy köy bölgenin sorunlarını Göcek halkına aktaran Başkan Saatcı, “Yönetici çalışırsa, ekipte iyi olursa yapılmayacak hiçbir şey yok yok” ifadelerini kullandı.

DP Adayı Behçet Saatcı’nın Göcek’teki toplantısına katılım yoğun oldu. Saatcı’nın seçim bürosunun ön tarafındaki alanı dolduran Göcekliler teker teker Saatcı’ya sarıldı. Göcek halkına Fethiye’de yaptığı hizmetlerle örnekler veren Saatcı, “Fethiye’de halkımız teveccüh gösterdi 1999 biz başkan olduk. Ben Karagözler mahallesinde oturuyorum. Yıl 1999. 1998 yılında Fethiye’nin nüfusu 35 bin kişi. Şimdi 15 mahallede 85 bin kişi. Fethiye’ye gelen su 800 litre. Şimdi de 800 litre… O zamanlarda yaz aylarında arasöz (su tankeri) ile mahallelere su taşınıyordu. Şimdi suyumuz fazla Gökben, Bozyer, Esenköy’e su veriyoruz. Bu bir yöneticilik anlayışıdır. Bu konuda mütevazi değiliz. Burada ekip arkadaşlarımın başarısı vardır. Demek ki işi doğru yaparsan 800 litre sudan köylere de su çıkarabiliyormuşsun. Hani, ‘Çobanın canı isterse, tekeden süt sağdırır’ hesabı demek ki yönetici çalışınca, ekipte iyi olursa yapılmayacak bir şey yok” dedi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.