Göcek Sağlık Kabini açıldı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın 30 Mart Yerel seçimler öncesinde Göcek halkına söz verdiği Göcek Sağlık Kabini yapılan mütevazi törenle hizmete açıldı. Göcek halkının isteği üzerine Fethiye Belediyesi Göcek...

Göcek Sağlık Kabini açıldı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın 30 Mart Yerel seçimler öncesinde Göcek halkına söz verdiği Göcek Sağlık Kabini yapılan mütevazi törenle hizmete açıldı. Göcek halkının isteği üzerine Fethiye Belediyesi Göcek Sağlık Kabini haftanın 7 günü saat: 17.00 ile 24.00 arasında, hafta sonu ise 08.00 ile 12.00 arasında hizmet verecek.

Haber Merkezi

Seçimlerin geçmesiyle birlikte aciliyeti olan işler arasında yer alan Göcek Sağlık Kabinini hemen meclise taşıyan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Sağlık Bakanlığı’nın görevleri içerisinde olmasına rağmen Göcek Sağlık Kabinini yaparak Göcek halkının ve bölgeye gelen misafirlerin hizmetine açtı. Özellikle Göcek sakinlerinin ve tatilcilerin gece iğne dahi yaptırabileceği bir alanın olmamasından kaynaklanan sorunlardan dolayı Fethiye Belediyesi Sağlık Kabininin hizmete açılmasıyla bölgenin en büyük sorunlarından biri çözülmüş oldu. Enjeksiyon, pansuman, küçük cerrahi müdahale gibi hemşerilik hizmetlerinin belirlenen saatler içerisinde verileceği Fethiye Belediyesi Sağlık Kabininin açılışı yapılan mütevazi törenle hizmete açıldı.

“Halkın talebi üzerine”

Açılış töreninde Göcek sakinlerine bir konuşma yapan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Her şeyden önce hayırlı uğurlu olsun. Bu bizim belediyecilik anlayışımıza göre küçük bir yatırım veya hizmet. Seçimlerde Göcek’te hangi kapıyı çaldıysak, kimle konuştuysak, bize en fazla bu işten bahsedildi. Vatandaşlar, ‘Saat 17.00 dan sonra biz iğne yaptıracak, ola ki yaralanmalara müdahalede bulunulacak bir sağlık ekibimiz Göcek’te yok’ dediler. Bunu biz sağlayalım diye arkadaşlarımızla görüştük. Bu anlamda tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlarında desteğini alarak Belediye’nin bir birimini bu hale getirerek sizlerin hizmetine açtık. İnşallah ihtiyaç olmaz. İhtiyaç olması halinde de buradan şifa bulmanızı temenni ediyorum. Tüm emeği geçen arkadaşlarıma da huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Göcek’te hizmetler sürecek

Başkan Behçet Saatcı konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Göcek bizim dünyaya açılan kapımız. Bizim yüz akımız olacak bir bölge. Bu anlamda Özel Çevre Koruma Kurumunun ilan edildiği 1988 yılına dönerek Rahmetli Özal’ı anıyorum.  Belki de Göcek ÖÇKK bölgesi olarak ilan edilmeseydi, ranta ve betona çoktan teslim olmuştu. Bu da rahmetli Özal’ın bir eseri oldu. Fethiye Belediyesi olarak imkânlarımız nispetinde Göcek’imize hizmet etmeye sürdüreceğiz. Ki zaten bizim ifademizle, ‘seçimle gelen insanların mazeret lüksü de yoktur’ Öncelikle Belediye Marinasını adam gibi yapacağız. Arkasından ETİ Bank bölgesinde bulunan plajımızı denize girilebilecek bir şekle getirerek halkımızın hizmetine sunacağız. Önümüzdeki yıl da peyzaj ve taş döşemelerini de olduğu gibi Göcek’e yakışır hale getireceğiz”

Başkanın tansiyonu 13-8 çıktı.

Başkan Saatcı’nın konuşmasının ardından Göcek Sağlık Kabini bölge sakinleriyle birlikte açılışı gerçekleşti. Başkan Behçet Saatcı sağlık merkezinin ilk hastası oldu. Tansiyonunu ölçtüren Saatcı, ölçüm bitmeden ‘12-8’ dedi. Başkan Behçet Saatcı’nın tansiyonu ‘13-8’ çıktı.

Bu haber toplam 587 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.