İl Başkanı Saatçi DP ile devam kararı aldı

Doğru Yol Partisi (DYP) Muğla İl Başkanı Gizem Saatçi ve İlçe Başkanları toplu olarak istifa etmesinin ardından yazılı olarak yaptığı açıklama ile siyasi hayatına Doğru Parti (DP)’de devam edeceğini söyledi.Geçtiğimiz...

İl Başkanı Saatçi DP ile devam kararı aldı

Doğru Yol Partisi (DYP) Muğla İl Başkanı Gizem Saatçi ve İlçe Başkanları toplu olarak istifa etmesinin ardından yazılı olarak yaptığı açıklama ile siyasi hayatına Doğru Parti (DP)’de devam edeceğini söyledi.

Geçtiğimiz aylarda DYP Muğla İl Başkanı Gizem Saatçi ve ilçe başkanları, toplu olarak istifasını açıklamış, Saatçi, “ Kurmuş olduğum tüm Muğla İlçe Başkanları ve il Başkanlığı olarak toptan istifamızı ettik” diye konuşmuştu. Gizem Saatçi yazılı olarak yaptığı açıklama ile siyasi hayatına tüm teşkilat ve ekibiyle Doğru Parti’de devam edeceğini söyledi.

Gizem Saatçi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Uzun süredir kişiliğinin tersine sessiz sedasız köşesine çekilmiş gibi görünen Gizem Saatçi bugün yapmış olduğu kısa basın açıklamasında "Uzun zamandır Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu beyefendinin çoban hareketinin kurmaylarıyla iletişim halindeydim. Sonuç olarak silahsız Kuvayı Milliye hareketinin günümüzün vatansever, devletin istikrarı ve bekasını gerektiren bu harekete milli ve siyasi bir mesele olarak gördüğüm Doğru adrese Doğru Parti'ye tek tek değil tüm Teşkilat ve ekibimle birlikte geçişimizi sağladık. Merkez sağdaki boşluğu tek doldurabilecek parti Doğru Parti’dir” dedi.

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.