Gişe görevlisi olarak girdiği bankaya müdür oldu

1999 yılında ilk görev yeri olan Akbank Yatağan Şubesi'nde gişe görevlisi olarak işe başlayan Mehmet Şener, 14 yıl sonra aynı bankaya Şube Müdürü olarak dönüş yaptı.Yatağan Şubesi Müdürlüğü görevinin kendisi için...

Gişe görevlisi olarak girdiği bankaya müdür oldu

1999 yılında ilk görev yeri olan Akbank Yatağan Şubesi'nde gişe görevlisi olarak işe başlayan Mehmet Şener, 14 yıl sonra aynı bankaya Şube Müdürü olarak dönüş yaptı.

Yatağan Şubesi Müdürlüğü görevinin kendisi için çok farklı bir deneyim olduğunu belirten Şener; “Gişe memuru olarak göreve başladığım Yatağan'a müdür olarak dönmek beni çok duygulandırdı. İnsan hayatındaki ilkler unutulmadığı gibi ben de Yatağan'ı hiç unutmamıştım” dedi.

1999 yılında Akbank Yatağan Şubesi'nde gişe memuru olarak kariyerine başlayan ve daha sonra kıdem atlayarak 2005 yılında Bodrum Halikarnas Şubesi'ne Müdür Yardımcısı olarak atanan Mehmet Şener, 14 yıl önce meslek hayatına başladığı Yatağan'a Şube Müdürü olarak dönüş yaptı. Bankanın Yatağan Şubesi Müdürlüğü görevinin kendisi için çok anlamlı olduğunu anlatan Mehmet Şener, kariyerini; “1999 yılında ilk görev yerim olan Akbank Yatağan Şubesi'nde gişe görevlisi olarak işe başladım ve zamanla kıdem kazanarak şeflik görevini yürütmeye başladım. 2005 yılında ise Akbank Halikarnas Şubesi yeni açılmıştı ve Genel Merkez tarafından Halikarnas Şubesi'ne Müdür Yardımcısı pozisyonunda yönlendirildim. İlk Şube Müdürlüğü deneyimimi 2008 yılında Bodrum Yalıkavak Şubesi'nde yaşadım. Yaklaşık 4,5 yıl Yalıkavak Şubesi Müdürlüğü görevini yürütmemin ardından şimdi hiç unutamadığım ilk görev yerim Yatağan'dayım” ifadeleriyle özetledi.

Yatağan'ın kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirten Şener, şunları söyledi: “İnsan hayatındaki ilkleri hiçbir zaman unutamıyor. Büyük bir heyecanla kariyerime başladığım Yatağan Şubesi de mesleğimde benim ilkim. Yatağan Şubesi'nde kendimi geliştirdim. Ardından görev icabı başka şubelerde kariyerime devam ettim ancak şimdi Yatağan'a geri dönmenin mutluluğunu yaşıyorum. Gerçekten çok mutluyum. Yatağan'a uzun yıllar hizmet vermek bana gurur verecek. Yıllar önce hesap işlemlerini gerçekleştirdiğim müşterilerimizle şimdi yeniden karşılaşıyorum. Hatta bazılarının hesap numaralarını bile hala hatırlıyorum. Bu garip ama güzel.”

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.