Girişimcilere sertifika

Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Ulalı vatandaşlar için açtığı girişimcilik kursu sona erdi. Kurs sonunda başarılı olan kursiyerler sertifikalarını aldı.Ula Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Özçelik sertifika...

Girişimcilere sertifika

Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Ulalı vatandaşlar için açtığı girişimcilik kursu sona erdi. Kurs sonunda başarılı olan kursiyerler sertifikalarını aldı.

Ula Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Özçelik sertifika töreninde yaptığı açıklamada, küçük esnafın korunmasını isterken, büyük marketlerden yapılacak her alışverişin Ula ve Muğla ekonomisine zarar verdiğini belirtti. Özçelik, “Ulalı hemşehrilerimizden alışveriş yaparken Ulalı esnaflarımızı tercih etmelerini istiyorum. Özellikle Muğla’daki büyük marketlerden yapılan alışverişin Ula’mıza hiçbir faydasının olmadığı gibi tam aksine Ula’mızın parasını büyük şirketler yoluyla Ula’da ve Muğla’dan çıkıp geri dönmüyor. Bu da Ula ekonomisi için kayıptır” dedi.

Bu kaybın sadece esnafı etkilemeyeceğini, zincirleme olarak her Ulalı vatandaşa yansıyacağını belirten Başkan Özçelik “Ula’mızın gelişmesini herkes kadar ben de istiyorum. Bunun içinde Ulalı esnafın korunup kollanması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Girişimcilik kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikalarını veren Başkan Özçelik, kursiyerlere bundan sonraki yaşamlarında iyi birer esnaf olacaklarına şüphe etmediğini, hem kendilerine, hem de ülke ekonomisine yapacakları katkı için teşekkür etti.

Bu haber toplam 115 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.