Girişimciler sertifikalarını aldılar

KOSGEB Muğla Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliğinde kendi işini kurmak isteyenlere yönelik “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”...

Girişimciler sertifikalarını aldılar

KOSGEB Muğla Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliğinde kendi işini kurmak isteyenlere yönelik “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” derslerine katılarak kursu tamamlayan 30 kursiyere sertifikaları verildi.

KOSGEB Muğla Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliği ile Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’nın Eğitim ve Hizmet Binasında yapılan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” kurslarının 2. Etabı da geçtiğimiz haftalarda sonlanmıştı. Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız, tüm derslere katılarak kursu tamamlayan 30 kursiyere ise sertifikalarını verdi. Ayyıldız, kursa katılarak Uygulamalı Girişimcilik sertifikalarını alan kursiyerlerin bu sertifikalarla ne gibi haklara sahip olduklarını anlattı.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.