GİRGİN, YATAĞAN’DA BARO VE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Yatağan’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Önce Muğla Barosu Yatağan Temsilciliğini ziyaret eden Girgin daha sonra esnafın sorunlarını dinledi.MUSTAFA AKTAŞCHP...

GİRGİN, YATAĞAN’DA BARO VE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Yatağan’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Önce Muğla Barosu Yatağan Temsilciliğini ziyaret eden Girgin daha sonra esnafın sorunlarını dinledi.

MUSTAFA AKTAŞ

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin,  geçtiğimiz gün Yatağan’a gelerek Muğla Barosu Yatağan İlçe Temsilcisi Av. Bilal Yavuz Össan’ı makamında ziyaret ettikten sonra, Bozüyük Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Milletvekili Girgin’e ilçe ziyaretinde; CHP Yatağan İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz,  İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Tufan Subay, Ozan Gürpınar, Erkin Alpözen, Mustafa Gök ile İlçe Belediye Meclis üyesi Av.Nadiye Arda Uysal ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erbil Özdemir eşlik etti.

Esnafın kötü durumda olduğunu söyleyen Girgin, “Yatağanda bir dizi ziyaretler yaparak İlçe Başkanımız ve üyelerimizle birlikte Yatağan Baro İlçe Temsilcisi  Bilal Yavuz Özsan'ı ziyaret ettik. Daha sonra Bozüyük Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulunduk, vatandaşlarımızla sohbet ettik. Esnafla sohbet ettik, işleri sorduk. Esnafımız, ‘40 lira para aldık sabahtır, sen anla’ diyor. Esnaf bitik, esnaf çaresiz, çözüm var mı Millet ittifakı?” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 125 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.