GİRGİN: “KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Yatağan CHP İlçe binasına ve Ziraat Odasını ziyaret ederek Yatağan ovasında yapılan sondaj çalışmaları hakkında partililer, çiftçiler ve vatandaşlarla görüştü. Girgin, “konunun...

 GİRGİN:  “KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Yatağan CHP İlçe binasına ve Ziraat Odasını ziyaret ederek Yatağan ovasında yapılan sondaj çalışmaları hakkında partililer, çiftçiler ve vatandaşlarla görüştü. Girgin, “konunun takipçisi olacağız” dedi.

MUSTAFA AKTAŞ

Muğla’nın Yatağan ilçesinde yapılan sondaj çalışmalarını değerlendirmek için Yatağan CHP İlçe binasına ve Ziraat Odasını ziyaret eden CHP Muğla Milletvekili Girgin, vatandaşlarla bir araya geldi.

Parti binasında İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz ve partililer tarafından karşılanan Milletvekili Girgin, onları dinledikten sonra bir açıklama yaptı.

Girgin yaptığı açıklamada, “Enerjiye tabi ki ihtiyacımız var, tabi ki yeraltı kaynaklarımızdan yararlanmamız gerektiği de su götürmez bir gerçek ama Yatağan ovasındaki bu kömür projesi su götürüyor maalesef. O bölge Muğla içme suyunun karşılandığı bir bölge ve Muğla'nın su rezervini tehdit etmek pahasına böyle bir projenin yapılmasını doğru bulmuyorum. Üstelik dar katılımlı toplantılarla sanki kapalı kapılar ardında bir şeyler kotarılmaya çalışılıyor algısı yaratarak bunun yapılmasını hiç doğru bulmuyorum. Şeffaf olunması gerekiyor, bölge halkına rağmen bir şeyleri oldubittiyse getiremezsiniz. Şu an fizibilite aşamasında olduğu söyleniyor. Biz her aşamasında konunun takipçisi olacağız” dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.