Giresun, Yeşilyurt pazarındaydı

Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun Yeşilyurt pazarını ziyaret ederek vatandaşlar ve pazar esnafıyla bir araya geldi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Güven ve beraberindeki çalışma arkadaşlarıyla belde pazarını...

Giresun, Yeşilyurt pazarındaydı

Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun Yeşilyurt pazarını ziyaret ederek vatandaşlar ve pazar esnafıyla bir araya geldi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Güven ve beraberindeki çalışma arkadaşlarıyla belde pazarını gezen Hilmi Giresun, Büyükşehir statüsünün ardından mahalle olan beldelerin üretici pazarlarını geliştirip, yöre üreticisine ücretsiz yer vereceklerini belirtirken, özellikle Yeşilyurt’un öne çıkan el ürün ve sanatlarından oluşan değerlerinin satışının yapılabileceği alanları planlamak istediklerinin altını çizdi.

2014 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere Menteşe ismiyle girecek olan Merkez İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun çalışmalarında hız kesmiyor. Bu çalışmalar kapsamında Muğla ve Bayır pazarlarını ziyaret ederek vatandaş ve üretici esnafıyla bir araya gelip, sorun ve tespitleri dinleyen Hilmi Giresun, dün de Yeşilyurt beldesinde kurulan Salı pazarında halkla buluştu.

Pazar esnafını tek tek ziyaret eden Hilmi Giresun, alışveriş eden vatandaşlarla da ayaküstü sohbet etti.

Giresun ve ekibini Yeşilyurt ziyaretinde Belde Belediye Başkanı Mehmet Güven de eşlik etti.

Hilmi Giresun’un Yeşilyurt’a yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Güven, Muğla ilinin büyükşehir statüsüne girmesinden sonra beldelerinin mahalle olacağını belirterek, beldeye bugüne kadar en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Güven,  büyükşehir statüyle Menteşe ismini alan Merkez İlçenin mahallesi durumunda olacak olan beldelerinin yeni dönemde de hak ettiği hizmeti alacağına inandığını belirterek, Hilmi Giresun’a aday adaylık yarışında başarı diledi.

Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun da yaptığı açıklamada, “Halkımıza beldelerindeki belediyenin kapandığını hissettirmeyeceğiz” dedi.

Her beldenin temsil edilip, ortaklaşa kararlar almak istediklerini ifade eden Hilmi Giresun, özellikle Yeşilyurt’un öne çıkan el ürün ve sanatlarından oluşan değerlerinin satışının yapılabileceği alanları planlamak istediklerinin altını çizdi.

Hilmi Giresun, “Büyükşehir statüsünün ardından mahalle olan beldelerimizin üretici pazarını geliştirip, kendi üreticimize ücretsiz yer vereceğiz. Biz halkımıza efendilik yapmayacağız. Biz halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Kendilerinden sonra gelecek kuşaklar için sorumluluk almak zorunda olduklarını vurgulayan Hilmi Giresun, belde ve köylerin en önemli sorununun işsizlik olduğunu, işsizliğin giderilmesi yönünde geliştirecekleri çalışmalar ve iyi bir yönetim anlayışını Menteşe’ye sunmak istediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.