Giresun, Saburhane Gençlikspor Kulübü’ne üye oldu

Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun, Nisan ayında kuruluşunu gerçekleştiren Saburhane Gençlikspor Kulübü’nün 157 numaralı üyesi oldu. Giresun Menteşe Belediye Başkanı olduğu takdirde, Saburhane Gençlikspor’un...

Giresun, Saburhane Gençlikspor Kulübü’ne üye oldu

Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun, Nisan ayında kuruluşunu gerçekleştiren Saburhane Gençlikspor Kulübü’nün 157 numaralı üyesi oldu. Giresun Menteşe Belediye Başkanı olduğu takdirde, Saburhane Gençlikspor’un birçok dalda uzun yıllar hizmet verebilmesi için gerekli katkıyı vereceklerinin sözünü verdi.

Haber Merkezi

2014 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hilmi Giresun ve beraberindeki çalışma ekibi, 18 Nisan 2013 tarihinde resmi olarak kuruluşunu ilan eden ve Mayıs ayından itibaren de faaliyetlerine başlayan Saburhane Gençlikspor’a bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Giresun’u ziyaretinde Saburhane Gençlikspor Kulübü Başkanı Hüseyin Çelebi, Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Hasan Keskin ve diğer yönetim kurulu üyeleri ile mahalle sakinleri karşıladı.

Saburhane Camii’nin yapım ve bakımında katkıları olan Hacı Esat Ula’nın torunu olduğunu ve dolayısıyla kendisinin de Saburhaneli olduğunu dile getiren Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun, çocuklara spor yaptırarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedef edinmiş ve kentin önemli bir öğesi durumundaki güzide Saburhane Gençlikspor kulübünü tekrar ayağa kaldırarak, uzun yıllar hizmet vermek için elini taşın altına koyan yönetim kurulu ve Saburhane sakinlerini kutlayarak, kendilerini ayakta alkışladı.

Giresun günün anısına Başkan Hüseyin Çelebi’ye, üzerinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk gençliği sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır” yazılı ve aynı zamanda Ulu Önder Atatürk’ün resmi ile Saburhane Gençlikspor’un logosunun bulunduğu bir portre de armağan etti. Kulüp adına teşekkür eden Başkan Yusuf Çelebi de, Giresun’un bu anlamlı hediyesini, kulüp idare binasının duvarına asarken, Saburhane Gençlikspor adına da günün anısına Giresun’a duvar saati takdim etti.

Saburhane unutulmaz bir marka

Giresun, Saburhane’nin Muğla futboluna çok önemli isimler kazandıran unutulmaz bir marka olduğunu da söylerken, kulübün sadece futbolda değil, birçok spor branşında da mücadele vermesini istediklerinin altını çizdi. Hilmi Giresun, Menteşe Belediye Başkanlığına seçildikleri takdirde, Saburhane Gençlikspor’un birçok dalda uzun yıllar hizmet verebilmesi için gerekli katkıyı vereceklerinin sözünü verdi.

Saburhane Gençlikspor Kulüp Başkanı Yusuf Çelebi de, Hilmi Giresun ve arkadaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sadece Saburhane semtinden değil, birçok çevre köyden de çocukların spor okullarında futbol öğrendiğini dile getiren Çelebi, “Kulübümüze çok büyük talep var. Şu anda 150 çocuğumuza kulübümüz bünyemizde futbol oynatıyoruz. Sayı arttıkça sıkıntılarımız da beraberinde gelmeye başladı. Bu sıkıntıların başlıcasını maddi sıkıntılar oluşturuyor. Maddi olarak kalıcı gelirler sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda duyarlı vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.