Giresun partililerle buluştu

CHP Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun, Muğla Öğretmenevi’nde Merkez Emirbeyazıt, Balıbey, Camikebir ve Kiramettin mahallelerindeki partili üyeleriyle bir araya geldi.Düzenlenen toplantıya belediye meclis üyeleri...

Giresun partililerle buluştu

CHP Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun, Muğla Öğretmenevi’nde Merkez Emirbeyazıt, Balıbey, Camikebir ve Kiramettin mahallelerindeki partili üyeleriyle bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya belediye meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı.

Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Giresun,  2014 yerel seçimlerinin önemini bilerek aday adayı olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“2014 yerel seçimlerinin ülkedeki Cumhuriyet rejiminin demokrasinin değiştirilmesi hareketinin ilk aşamasının karşısında duran Atatürkçülerin, çağdaşların, Yurtsevenlerin bir temsilcisi olarak aranızdayım. 2014 yerel seçimlerinin 2013 ve 2014 yılı içerisinde olacak yerel seçimlerden sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir Bayan Cumhurbaşkanı sunması için buradayım. 2014 yılında Türkiye’de çağdaş, demokrat bir iktidara gelmiş CHP’nin, iktidara gelen bir belediye başkanı olmak için buradayım. 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerin Türkiye’deki rejimi değiştirmek isteyen çağdaşlık dışı, kara düşünce zihniyetinin karşısında durmak için sadece CHP’den Menteşe Belediye Başkan Adayı olmak için değil, CHP’li kültürümün ve ahlakımın bana vermiş olduğu sorumluluğu üzerime alıp, CHP’nin iktidara taşınması ve çağdaş, demokrat Muğla’mıza karanlık düşünce girmemesi için CHP’nin merkez ilçesinden adayım.

Çağdaş, demokrat bir CHP’li iktidarın kurulmasına katkıda olmak için, ismi değiştirilerek Menteşe olan merkez ilçeden siyasi sorumluluk almak üzere 53 yaşındaki bir esnaf çocuğu, bir arasta çocuğu, arastada sefertası taşımış, arastada kepenk açmış, kapatmış ve CHP’li bir aile kültüründen gelmiş, ahlakını almış, bu partinin her kademesinde çekinmeden çalışmış, CHP’nin kurucu il başkanlığı onurlu görevini yapmış bir kişi olarak, şimdi siyasi sorumluluk almak istiyorum. Özgürlükler ve demokrasinin engellenmediği, çağ dışı karanlık anlayışın Muğla’ya gelmediği, dil, din, ırk farklılıklarının yaşanmadığı, kültür mozaiklerimizi festivallerle kutladığımız, barış kenti, dostluk kenti, demokrasinin kalesi olan, 40 yıldan beride her türlü baskıya, her türlü zulme, her türlü devlet tehditlerine rağmen ayakta duran çağdaş Muğla’nın Menteşe Belediyesini daha üst seviyelere taşımak üzere sizlerden onay istiyorum”

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.