Giresun aday adaylığını açıkladı

Muğla’nın Büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından yeni kurulan Menteşe Belediye Başkanlığı için Muğla Belediyesi’nin 3 dönemdir CHP’den Belediye Meclis üyeliği yapan Hilmi Giresun aday adaylığını açıkladı.Giresun,...

Giresun aday adaylığını açıkladı

Muğla’nın Büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından yeni kurulan Menteşe Belediye Başkanlığı için Muğla Belediyesi’nin 3 dönemdir CHP’den Belediye Meclis üyeliği yapan Hilmi Giresun aday adaylığını açıkladı.

Giresun, aday adaylığını açıklamadan önce, Kurşuncu Camii meydanında Arasta esnafının da katıldığı toplantıda esnaflar ile bir araya geldi. Kurşunlu Camii meydanından yaya olarak CHP merkez İlçe binasına gelen Giresun, binanın yetersiz olması nedeniyle Orgeneral Mustafa Muğlalı işhanında açık alanda yaptı.

Belediye Başkanı Osman Gürün, İl Başkanı Mustafa Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Bahattin Gümüş ve partililerin katıldığı aday adayı açıklamasında konuşan Hilmi Giresun, gelecek kuşaklara doğası, çevresi, insanı ve kültürü ile planlanmış gelişen dokusu korunmuş, çevreye saygılı, insan odaklı bir Muğla bırakmak istediklerini açıkladı. Giresun, “Ben ve ekibim bize görev verildiği takdirde, kenti hep birlikte yönetmeye ve çağdaş kentler içerisinde yerini pekiştirmek ve daha ileriye taşıma azmi ve kararlılığındayız. Bu görevimizi yerine getirirken, sosyal demokrat belediyecilik anlayışından asla ödün verilmeyecektir. Biz gücümüzü halktan alacağız, her kademede karar alma mekanizmalarında katılımcı olacak ve bundan güç alarak şeffaf bir anlayışla alacağımız bayrağı daha yukarılara taşıyacağız. Sorun yaratan değil, çözüm üreten anlayış içinde olacağız. Muğla için birlikte projeler üreteceğiz. Amacımız sadece başkan olmak değil, hizmet etmek ve sorumluluk almaktır. Genci, yaşlısı, engellisi, kadını, kentlisi, köylüsü, memuru, esnafı ve tüm emekçileri ile demokrasinin kalesi olan Muğla’mızın Menteşe belediyesini hep birlikte yönetmek için yola çıkıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 150 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.