GETOB’un yeni başkanı Bülbüloğlu

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğinin (GETOB) Olağan Genel Kurulunda yeni yönetim kurulunu seçildi. Tek listeyle gidilen yönetim kurulu seçiminin ardından başkanlık görevine eski başkan İlhan Açıkgöz’ün...

GETOB’un yeni başkanı Bülbüloğlu

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğinin (GETOB) Olağan Genel Kurulunda yeni yönetim kurulunu seçildi. Tek listeyle gidilen yönetim kurulu seçiminin ardından başkanlık görevine eski başkan İlhan Açıkgöz’ün de desteklediği Bülent Bülbüloğlu getirildi.

Toplantı Genel Kurula katılma hakkı olan 315 Üyeden, 115’inin katılımıyla yapıldı. Cahit Sarıbey’in okuduğu Yönetim Kurulu ve denetleme Kurulu’nun ibrası ile tüzük değişikliği oy birliği ile kabul edildi. Ardından yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Asil ve yede üyeleri seçimi gerçekleştirildi. GETOB'un başına eski Başkan İlhan Açıkgöz’ün yerine Bülent Bülbüloğlu getirildi.

GETOB Genel Kurulu’nda konuşan Bülent Bülbüloğlu  “İlhan Açıkgöz’e bugüne kadar GETOB Başkanı olarak elde ettiği başarılar ve verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki süreçte kendisinin başlattığı süreci devam ettirerek yolumuza devam edeceğiz. İlhan Açıkgöz’ün GETOB Onursal Başkanı olması için Yönetim Kurulu’na teklif götüreceğim” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.