GETOB turizmcilerin sorunlarını dinliyor

Bölgesi dahilinde bulunan, İlçe ve Beldelerdeki turizmcilerle işbirliği ve görüş alışverişi toplantılarına devam eden GETOB Yönetimi, Akyaka’daki Turizm sektörü temsilcileriyle buluştu.GETOB Başkanı, Başkan Yardımcıları...

GETOB turizmcilerin sorunlarını dinliyor

Bölgesi dahilinde bulunan, İlçe ve Beldelerdeki turizmcilerle işbirliği ve görüş alışverişi toplantılarına devam eden GETOB Yönetimi, Akyaka’daki Turizm sektörü temsilcileriyle buluştu.

GETOB Başkanı, Başkan Yardımcıları Yönetim Kurulu üyelerinden bazıları ve Müdüründen oluşan heyet ile Akyaka’ya giden GETOB kafilesi, Akyaka’da bulunan Azmakhan Otel toplantı salonunda Gökova-Akyaka Kerme Körfezi Turizmi Geliştirme Kooperatifi Başkanı, yetkilileri ve üyelerinin yanı sıra yörede bulunan Otel işletmecileri ile bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundular.

Bölgede bulunan turizmciler ile tanışmak, görüş alışverişinde bulunmak ve daynışmayı sağlamak amacıyla GETOB sorumluluk alanındaki turizmciler ile yüz yüze ve ayaklarına giderek çalışma yapmak istediklerini belirten GETOB Başkanı Bülent Bülbüloğu, “Biz buraya kendimizi anlatmaya, yaptıklarımızı ifade etmeye, birlikte yapabileceklerimizi görüşmeye geldik, Akyaka bölgemiz ve ülkemiz için çok önemli bir konuma sahiptir. Coğrafi konumuyla, tertemiz deniziyle, kitesorf ve windsorf imkânlarıyla, kadın azmağıyla, deniz ürünleri ile meşhur restaurantlarıyla, özgün mimarisiyle ve güler yüzlü insanlarıyla kendine has konumda bulunan Akyaka’nın hak ettiği turisti alması için el birliği ile hareket etmenin akılcı olacağını düşünüyorum, Marmaris’e 20-25 dakika mesafede böyle bir cennetin olması büyük avantajdır” dedi.

GETOB Başkanı Bülent Bülbüloğlu’nun konuşmasının ardından söz alan GETOB Başkanı Ali Hazar, “Akyaka’da, turistin isteyebileceği her imkan var. Deniz var, rüzgâr var, doğa sporları imkânı var, tarih var, küçük ama güzel tesisler var. Dolayısıyla Akyaka’nın kuvvetli yönleri çok fazla. Burada kesinlikle butik hizmet sunmak lazım. Sürdürülebilir turizme geçmek için buna yönelik projeleri hayata geçirilmeli” dedi.

Toplantının ev sahipliğini yapan Gökova-Akyaka Kerme Körfezi Turizmi Geliştirme Kooperatifi Başkanı Erdem Uyanık, GETOB yöneticilerini ve idarecilerini beldede görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, “Bölgemizin en büyük sıkıntısı turizm alanında kendisini pazarlayamamasıdır. Biz GETOB’dan bu konuda yararlanacağız. Bizlere yol gösterecekler, tecrübelerini aktaracaklar. Akyaka’da faaliyet gösteren arkadaşlarımın konuşmasından anlaşılıyor ki bizler MAS turizm değil, Butik anlamda turizm yapmak istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.