Geri Dönüşüm kutuları güzelleşti

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Başkan Saatcı’nın talimatıyla geri dönüşüm konteynırlarının görsel olarak zenginleştirilmesi için çalışmalara başladı. Bu kapsamda Fethiye’deki geri dönüşüm...

Geri Dönüşüm kutuları güzelleşti

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Başkan Saatcı’nın talimatıyla geri dönüşüm konteynırlarının görsel olarak zenginleştirilmesi için çalışmalara başladı. Bu kapsamda Fethiye’deki geri dönüşüm konteynırlarının etrafı yeşil suni çim ile kaplı kutu görseliyle kapanacak.

Numune ürünü inceleyen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, en başta 20 kadar kutunun çeşitli bölgelerde konulacağını söyledi. Saatcı, “Hep ilkleri biz yaptık ama açık yüreklilik ile itiraf edeyim. Oğlumun yemin törenine gittiğim zaman Manisa şehrinde dolaşırken bunlardan gördüm. Bunları gerçekten çok güzel kamufle etmişler. Şimdi kafesler bunda gözükmeyecek. Kötü görüntü ortadan kalkacak. İnanıyorum ki, şehrimizin değişim ve gelişimine bu anlamdaki geri dönüşüm kutuları bambaşka bir anlam katacak. İlk etapta 20 kadar bölgede değerlendireceğiz. Ardından ise Fethiye genelinde aynı çalışmayı uygulayacağız. Artık Fethiye geneli Göcek’ten  Karaçulha’ya, Üzümlü’den Ölüdeniz’e kadar büyük bir alan. Biz tüm alanlarımızı bunlarla değerlendireceğiz” dedi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.