Gençleri zehirlemeye çalışmışlar

Muğla ve Aydın illerinde jandarmanın eşzamanlı olarak düzenlediği operasyonda okul önlerinde gencecik çocukları uyuşturucu batağına çekmeye çalışan çetenin 11 elemana yakalandı. Ezel ve Vaha adlı nartkotik köpeklerin de...

Gençleri zehirlemeye çalışmışlar

Muğla ve Aydın illerinde jandarmanın eşzamanlı olarak düzenlediği operasyonda okul önlerinde gencecik çocukları uyuşturucu batağına çekmeye çalışan çetenin 11 elemana yakalandı. Ezel ve Vaha adlı nartkotik köpeklerin de katıldığı operasyonda 12 kilo esrar elegeçirildi. Çete’nin “domates” şifresi ile uyuşturucu satışı yaptıkları tespit edildi.

Muğla ve Aydın illerinde jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 12 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Narkotik köpeklerinin katılımıyla yapıla operasyonda, “Domates” şifresini kullanarak okul önlerinde uyuşturucu satan 11 şüpheli gözaltına alındı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 6 aydır devam eden teknik takip neticesinde uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapan suç örgütünün çökertilmesi için düğmeye basıldı. Muğla’da Köyceğiz ilçesi, Köyceğiz’e bağlı Beyobası beldesi, Ortaca ilçesi, Ortaca’ya bağlı Dalyan beldesi ve Yatağan ilçesiyle Aydın’da belirlenen adreslere çok sayıda jandarma ekibinin katılımıyla düzenlen eş zamanlı operasyonda narkotik köpekleri Ezel ve Vaha da görev aldı.

Köyceğiz Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yaptıkları iddia edilen C.S., M.Ş., H.D., Y.E.S., V.K., İ.E., E.E.İ., B.Ç., A.S., R.B. ve H.Ö. isimli 11 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramada 12 kilogram kubar esrar, 240 kök Hint Keneviri, 100 gram Hint kenevir tohumu, 2 adet biber gazı ve 1 adet hassas terazi ile çok sayıda esrar sarma kâğıdı ve esrar içme aparatı ele geçirildi.

Yakalanan zanlıların okul önlerinde gençlere uyuşturucu maddesi sattıkları ve zanlılardan uyuşturucu satın alan bazı gençlerin uyuşturucu komasına girdikleri ileri sürüldü. Zanlıların uyuşturucu ticaretini organize etmek için kendi aralarında “Domates” şifresini kullandıkları tespit edildi.

Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı’nda ifadeleri alınan 11 şüpheli, Köyceğiz Adliyesi’ne sevk edildi. Olay ile soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 169 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.