Gençlerden gençlere aşure

Muharrem ayının onuncu günü aşure günü nedeni ile Muğla Gençlik Merkezi tarafından Kötekli Gençlik Merkezinde Aşure dağıtıldı.Muğla Gençlik Merkezi Müdürü Züfikar Türedi’nin de hazır bulunduğu Aşure dağıtımında...

Gençlerden gençlere aşure

Muharrem ayının onuncu günü aşure günü nedeni ile Muğla Gençlik Merkezi tarafından Kötekli Gençlik Merkezinde Aşure dağıtıldı.

Muğla Gençlik Merkezi Müdürü Züfikar Türedi’nin de hazır bulunduğu Aşure dağıtımında 5000den fazla üniversite öğrencisi ve vatandaşa Aşure dağıtımı gerçekleştirildi. Muharrem ayının 10. Gününe denk gelen böyle önemli mübarek bir günde hem dini olarak hem de bizleri birlikte tutan güzelliklerin örf ve adetlerin yaşatılması açısından bu tür faaliyet ve organizasyonlara çok önem verdiklerini belirten Muğla Gençlik Merkezi Müdürü Züfikar Türedi, “Bugün burada Aşure günü nedeni ile binlerce üniversiteli öğrencimizle kaynaştık. Bu vesile ile yeni açılan Merkezimizin tanıtımına da katkıda bulunduğumuzu düşünüyorum. Faaliyeti planlayan organize eden tüm çalışanlarımı yürekten kutluyorum” dedi.

Aşureden alan üniversite öğrencileri ve vatandaşlar ise Kötekli Gençlik Merkezinin çalışmalarını takdirle takip ettiklerini belirterek, “Bu tür merkezin Köteklimize kazandırılması nedeni ile tüm yetkililerimize teşekkür ediyoruz” dediler.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.