Gençler kendileri planlıyor

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından 4 Aralık 2013 tarihinde başlayan Lise Beyin Takımı Projesi, Muğla Merkez'de yer alan Liselerden 2'şer genç ile oluşturulan fikir takımıyla, tüm dünyaya...

Gençler kendileri planlıyor

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından 4 Aralık 2013 tarihinde başlayan Lise Beyin Takımı Projesi, Muğla Merkez'de yer alan Liselerden 2'şer genç ile oluşturulan fikir takımıyla, tüm dünyaya örnek teşkil edecek bir  yapılanmayla çalışmalarını sürdürüyor.

Gençlik Merkezi liderleri İbrahim Dikici, Yağmur Paçalı, İrfan Bircan, Onur Çoban ve Pınar Düzgün yönetiminde devam eden çalışmalarda; gençlerin sosyal ve kültürel çalışmalarda bulunmalarını amaçlanıyor. 7 ay sürecek proje kapsamında gençler hem kendi okullarında hem de Muğla genelinde sosyal ve kültürel faaliyetler düzenleyecek ve böylelikle gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlaması hedefleniyor.

Proje takviminde içerisinde Şubat ayı okulla içi aktiviteler, Nisan ayı okullar arası faaliyetler ve Mayıs ayı ise şenlik ve gençlik haftası kutlamaları bulunduğunu söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker; “Bizler faaliyetler planlayıp gençlere uygulatmaktansa onların bizzat planlama, yürütme ve sonuçlandırma aşamasında işin içinde olmasını yeğliyoruz. Genç odaklı olmak Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak önemli bir misyonumuz. Bu proje ile bunu yerine getirdiğimize inanıyorum dedi.Proje kapsamında gençlere gençlik çalışmaları, Avrupa Fırsatları ve Eurodesk gibi konularda da bilgilendirmeler de yapıldığını belirten Çeker, İl Merkezinde iki Gençlik Merkezimizle hizmet veriyoruz. Anneler Babalar çocuklarını ücretsiz olan bu merkezlere yönlendirebilirler.” dedi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.