Gençler ile yaşlılar bir arada

Muğla Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün Gönül Elçileri İyilik Ağacı Projesi kapsamında huzurevinde kalan yaşlılar ile gençler bir araya geldiler.Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2 yıldır yürütülen ‘İyilik Ağacı...

Gençler ile yaşlılar bir arada

Muğla Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün Gönül Elçileri İyilik Ağacı Projesi kapsamında huzurevinde kalan yaşlılar ile gençler bir araya geldiler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2 yıldır yürütülen ‘İyilik Ağacı Projesi’ kapsamında, Muğla Gençlik Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki gençler huzurevinde kalan yaşlılar ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ve Gençlik Merkezi Müdürü Zülfikar Türedi ve Gençlik merkezi bünyesinde gönüllü olarak hizmet veren gençler ile huzurevinde kalyan yaşlıların katıldığı etkinliğin sosyal ve sağlık alanında bundan sonra da devem edeceği açıklandı. Gençlik Merkezi Müdürü Zülfikar Türedi, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 2 yıldır devam eden projenin amacı gençleri iyilik yapmayı ve yardım etmeyi teşvik etmek. Bu kapsamda gençler ve yaşlılar bir araya geliyor. Yapılan çalışmalar Bakanlık sitesinde yayınlanıyor. Gerçekleştirilen faaliyetler kitapçık halinde yayınlanacak” dedi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.